Bluegirl -> KT in menstruacija (22.7.2013 8:28:46)
|
Pozdravljene, javlja se vam novinka na forumu[sm=smiley1.gif], ki jo zanima naslednje: s fantom želiva počasi začet delat na otročku, zato sem konec aprila po 7 letih prenehala z jemanjem KT in hkrati pricela z jemanjem folne kisline. V zacetku junija sem dobila menstruacijo, ciklus je bil dolg 38 dni, po tem pa sem na 33. dan naslednjega ciklusa opazila svetlo rdece-rjav izcedek, ki traja ze dva tedna. Izcedek je zjutraj rdec, cez dan rdece-rjav, zvecer in ponoci ga skorajda ni (ne vem, ce je to pomembno). Ne samo, da je neprestano obiskovanje wc-jev in nosenje vlozkov zoprno (da ne omenjam, da se naslednji teden odpravljam na morje, kjer so vse te nadloge še posebno odveč[sm=smiley13.gif]), pocasi me zacenja skrbeti. Je lahko to le del urejanja oz. povrnitve naravnega ciklusa ali bi morala na pregled h ginekologu? Ima katera podobne izkušnje? Drugih tezav/bolecin nimam, tudi pod nobenim vecjim stresom nisem, sem pa tudi pred jemanjem KT imela zelo neurejen ciklus. Hvala že vnaprej. Lep sončen dan[sm=smiley1.gif], Bluegirl
|
|
|
|