Stefka -> stres na delovnem mestu (14.9.2005 7:48:57)
|
Veš, majamo,
sama sem bila v prejšnji nosečnosti v podobni situaciji.
Že tako sem se slabo počutila (bruhala sem skoraj do konca), potem so me pa še sodelavke, ki naj bi bile moje prijateljice žrle, da jim premalo pomagam (ampak to zato, ker so bile vse po vrsti tako lene, da se jim ni dalo mislit z lastnimi glavami ). Sem se celo v službo zjokala, ker mi je ena teh "prijateljic" grozila, da bo šla do ta glavne šefice in ji bo rekla, naj mi ne podaljša pogodbe, ker ne pomagam drugim, čeprav vem več od njih ; šlo je za računalniški program, ki so ga uporabljale že več mesecev. Jaz pa za določen čas, upala, da mi bodo kot obljubljeno dali nedoločen . Pa sem dobila do porodniške.
Ampak je minilo, šla sem do svoje zdravnice, ki je rekla, da naj, če bo prehudo govorim z G. In ko nisem mogla več, me je poslala na bolniško.
Mi pa ni bilo v redu. Non stop sem cvikala, da bi me kakšna komisija zalotila, da nisem 24 ur na dan doma ipd. tako da tokrat (čeprav nimam dosti boljše službe) upam, da bom ostala toliko časa, da prej koristim ves dopust. Če bo pa prehudo bom pa ponovila vajo.
Ker koncu koncev ni vredno. Tepci so tisti, ki svojo vrednost dvigujejo na račun drugih. Se mi kar smilijo.
|
|
|
|