zanositev po KT (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> zanositev po KT (18.7.2013 13:24:43)

Mene pa zanima, če bi sedaj prenehala z jemanjem KT, koliko časa bi bilo dobro še počakati, preden zanosim?
Ali lahko zanosim kar takoj?
Načeloma ne bi smelo biti nič narobe s takojšnjo zanositvijo. Ali pač?

A ve ste možu povedale, ko ste se odločile za otroka, ali ste ga presenetile? Mož me že precej časa prepričuje za tretjega, pa tehtam pluse, pa minuse... Nekako je prevagalo na +, pa ne vem, ali bi mu povedala, da sem prenehala s kontracepcijo, ker bo če ne preveč v pričakovanju + [sm=smiley36.gif]. Lahko bi bil kinder surprise. Dobesedno. [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: zanositev po KT (18.7.2013 14:37:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če bi sedaj prenehala z jemanjem KT, koliko časa bi bilo dobro še počakati, preden zanosim? Samo prvo M
Ali lahko zanosim kar takoj? ja
Načeloma ne bi smelo biti nič narobe s takojšnjo zanositvijo. Ali pač? Ne

A ve ste možu povedale, ko ste se odločile za otroka, ali ste ga presenetile? Kolikor vem morajo biti obe osebe za Mož me že precej časa prepričuje za tretjega, pa tehtam pluse, pa minuse... Nekako je prevagalo na +, pa ne vem, ali bi mu povedala, da sem prenehala s kontracepcijo, ker bo če ne preveč v pričakovanju + [sm=smiley36.gif]. Lahko bi bil kinder surprise. Dobesedno. [sm=smiley36.gif]

ja bi mu povedala,lahko se v kratkem času tudi premisi in noče več tretjega

Anonimen -> RE: zanositev po KT (19.7.2013 9:44:15)

Ja potem pa najbolje, da sploh ne razmišljam več o tretjem, kar si lahko premisli tudi, ko bom že noseča. [sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif]
Če sem povedala, da si tretjega zelo želi in je ta tema na tapeti skoraj tedensko.
Dilema je samo v tem, ali naj mu povem v naprej, da bi imela tretjega, ali ga presenetim z npr. mini copatki, ko bo?

Anonimen -> RE: zanositev po KT (19.7.2013 11:22:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja potem pa najbolje, da sploh ne razmišljam več o tretjem, kar si lahko premisli tudi, ko bom že noseča. [sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif]
Če sem povedala, da si tretjega zelo želi in je ta tema na tapeti skoraj tedensko.
Dilema je samo v tem, ali naj mu povem v naprej, da bi imela tretjega, ali ga presenetim z npr. mini copatki, ko bo?

pri meni takšne dileme ni.
A misliš,da boš takoj pri prvem seksu zanosila?A kasneje ko bo test pozitiven ga ne moreš presenetiti? [sm=zmeden.gif]
Pa saj ti lahko povedaš kar želi,vsak človek si premisli oz. poznam kar nekaj primerov,ko možje govorijo da bi radi,ko pa ženska na skrivaj tako kot ti zanosi,pa niso tako navdušeni.

Anonimen -> RE: zanositev po KT (19.7.2013 12:02:57)

Jaz pa mislim, da če imata že 2 otroka in je tema vsak teden na sporedu, ga lahko kamot presenetiš. Zakaj pa ne bi mogla s samo enim spolnim odnosom zanosit? Imata 2 otroka in sama dobro veš, po koliko časa je uspelo, verjetno bo tudi v tretje tako. Upam, da vama je hitro uspelo [sm=bravo.gif]
Midva sva se tudi odločila za otročka in sedaj ne uspe že 9 mesecev. Mi je kar malo žal, da nisem zadržala zase, kdaj sem nehala jest tabletke, ker mojega tako potre, ko dobim menstruacijo, si veliko bolj žene k srcu kot jaz, pa čeprav si neizmerno želim bebiko [sm=duda.gif]

mateyka -> RE: zanositev po KT (19.7.2013 12:55:45)

eh, če hoče in je za otroka, imho ni nujno da mu poveš da si nehala - sej če bo + bo itak veseje pa če je prej vedel za prenehanje KT ali ne [sm=smiley36.gif] jaz bi šla po filingu - ti svojga moža najbolj poznaš in veš kaka bi bila reakcija. torej, delaj po občutku [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]