mamica deklicam -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (20.8.2013 18:22:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka Mamica deklicam..[sm=smiley31.gif]...ne obupavat!!! Glej ti imaš dva sončka, jaz sem istih let kot ti, pa še nobenga...pa sem še kar polna optimizma ;) Bo uspelo!!!! Obema ;) [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mi je žal, da nimaš še nobenega. Ja saj vem, da jaz se lahko tolažim, da imam dve zdravi hčeri, pa če mi tudi dnevno obrneta okoli, ko sem na računalniku[sm=smiley36.gif] Saj sem sama kriva a ves,..najprej ima vse drugo prednost...na lepem pa se zaves da te stirka gleda...ampak glej, ce mi je usojeno, potem bo ratalo :) Ela vesela za tebe, da so dobre novice [sm=bravo.gif] kaj je to laparoskopija? (Ne da se mi iskat hehe) laparoskopija: pri popku naredijo luknjico in skoznjo potegnejo neko cevko, skozi katero pogledajo rodila iz zunajne strani. Če je kaj narobe, tisto kar požgejo. Sem bila maja tudi sama na laparoskopiji in histeroskopiji, zato vem. Jaz sem bila 10let v vezi z nekom in me je pusti pri 31 letih. In pravim, hvala bogu da sem sedajnega partnerja dobila pri 32 in sva v 7letih že veliko ustvarila: imava dva otroka, kupila sva starejšo hišo, ki jo sedaj rihtava, samo še jaz dobim službo in bomo super. A tudi sedaj nam ni tako hudo. Nekako prerinemo čez mesec. Gremo tudi na morje in na kakšen izlet, sladoled pa kupimo kar tistega v banjci[sm=smiley36.gif], imamo vsi isto v posodici in še najemo se ga za malo denarja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|