aurora7 -> RE: prodam piknik košaro za 4 osebe (18.7.2013 14:32:12)
|
Ojla! Sem prav vesela takšnih izzivov. [sm=smiley1.gif] Mi tega še sicer nismo poskusili, vendar mi pade na pamet naslednje: 1.Fajn bi bilo, vsaj kolikor se da, posodo obrisati s servieti, papirnatimi robčki ali pa z vlažilnimi robčki, ampak tudi to ni potrebno. Kozarce se lahko posuši na zraku, lahko pa tudi krožnike in pribor, čeprav ni najlepše. [sm=smiley1.gif] Itak je ponavadi še prehitro vse zasušeno na njih. [sm=smiley24.gif] Sicer pa se na piknih je večinoma "kruh in nekaj gor", kakšno sadje ipd. Edino kakšna gorčica ipd. se obriše oz. odstrani, kolikor se da s pomočjo pribora ali kakšne druge priročne zadeve [sm=smiley36.gif], ostalo pa se posuši. 2.PRIBOR: -> 1.varianta: Preprosto se ga da v hladilno torbo, saj se jo da brez težav očistiti. Nerodno je edino zaradi ostalih stvari v hladilni torbi, če le te niso v vrečki ali v posodicah. -> 2.varianta: Zavije se ga v serviete, papirnate robčke, kuhinjsko krpo, pvc folijo za živila ipd. ali pa se ga da v kakšno vrečko (lahko tudi v vrečko za zamrzovanje) ter nato v hladilno torbo. 3.KROŽNIKI: -> 1.varianta: Podobno kot pri priboru, se jih lahko da v hladilni del, bodisi zavite bodisi ne. Fajn je edino le, da so obloženi, da ne potujejo. -> 2.varianta: Če so zaviti (najbolj priročna je varianta s pvc folijo za živila!!!), se jih preprosto pripne nazaj, kjer so bili prvotno. 4.KOZARCI: -> Kozarci ponavadi niso tako umazani (verjetno je umazan samo rob kozarca in notranjost), tako da se jih verjetno posušene da pripet kar nazaj. Sicer se jih pač zavije in pripne nazaj. Upam, da ti je kakšna izmed rešitev všeč. Meni je najbolj čista ideja s pvc folijo za živila, lahko se pa znajdeš drugače. Serviete (ali pa papirnati robčki) so ponavadi vedno na piknikih. Sicer se pa da košaro tudi umiti.[sm=smiley2.gif] LP
|
|
|
|