Žabinčica
|
Dober večer.... Vau punce ste se načvekale; saj sploh več ne sledim.... Kaj naj sploh pokomentiram, sem se čisto zgubila .... Starši,tašče/tasti,zavistni prijatelji; jaz sicer imam srečo da se v moji družini res super razumemo in ni nobenih težav. S taščo in tastom je pa čisto druga zgodba, o njima sploh ne bi zgubljala besed, le toliko, da so mi takšni odnosi čisto mimo in hb nimamo skoraj nobenih stikov. Sploh niti ne želim začet, ker koliko pa ona nimata pojmo razčiščenih; živita pa tudi v nekem svojem svetu, s svojim predstavami, ki imajo z resnico malo skupnega. Po letih truda za normalen odnos, ga nista bila sposobna vzpostaviti...tako da so srečanja z njima in svakinjo zdaj izredno redka. Žal mi je za vse, ki imate takšne in drugačne težave; pa en dobronameren predlog, sploh za tiste, ki še nimate otrok-poskusite te zadeve (bodisi sami pri sebi, bodisi pa skupaj s starši ali moževimi, če se to le da) rešit preden pridejo otroci, ker se potem stvari znajo še bolj zakomplicirat. Poskusite si z njimi ustvarit odnos, kot je po meri vam, da se ne boste potem rabili z njimi pričkat oz. zgubljat živce ob in o vzgoji lastnih otrok....ker to pa potem lahko resnično izčrpa... Prijatelje si pa tako sami poiščemo in če ugotovimo, da to ni več to, lahko konec koncev gremo naprej in spoznamo veliko novih ljudi, s katerimi lahko gradimo vzajemno dober odnos ... Kar pravzaprav velja tudi za sorodnike, če se ne da z niimi, se da tudi brez njih oz. minimalnimi stiki-odvisno od situacije pač. Folna, tu in tam sem jemala tifol (ampak ne redno, ker smo se na prvega itak malo načakali)-pred zanositvijo, potem Neovin; pri ta drugi sem se kak mesec dva mučila s tifolom, komaj sem ga pogoltnila, vse drugo sem zbruhala, tako da se potem niti trudila nisem več jemat. Sicer pa, pri nas je tamala malo nekaj topla, upam da ne dobi spet kakšne vročine...čeprav OK, njo na srečo po navadi res hitro, v 2 dneh mine, samo jaz si še ene ture bolezni ne morem privoščit...
|