Žabinčica
|
O, ste se razpisale . Sem preletela, natančno pa brala nisem.... Vidim, da se stare debate vračajo . Katte dobrodošla, upam da ti bo čvekanje z nami v veselje. Ja, tem je res ogromno in kot so punce že pisale, meni je ravno to bilo najbolje tukaj, ker smo čvekale res veliko o vsem; pa polno je bilo različnih mnenj in kljub temu je prevladovalo večinoma dobro vzdušje... Sicer pa ti želim, da vaju drugi plusek čim prej razveseli . Pa še to, jaz sem m. obakrat dobila tisti mesec, ko sem prenehala dojit - toliko mogoče, da veš da je lahko tudi to vzrok, če ne pride. Mamica deklicam, za tebe mislim da bo res velika razlika, ko gresta obe v vrtec. Po mojem si boš malo spočila, energija se bo tudi vrnila. In septembra potem najdi nekaj za sebe, neko usmeritev, da če ne bo še službe vseeno imaš neke zadeve, ki jih počneš zase. Službe, kaj veliko za povedat in dodat nimam, ste tako ful napisale. Jaz sem sicer vse službe (torej tri), ki sem jih imela odkar sem doštudirala našla brez vez. Tako da ja, se da; meni drug način sploh ni znan... Se pa trenutno imam namen preusmerit, ker se po več letih dela bolj ali manj znotraj stroke v tem ne vidim in zdaj mislim da imam bolj ali manj zadnjo priliko da to naredim. Pa bomo videli kako bo naprej... Kaj pa počnete v teh poletnih dneh kaj? Katera kaj športa? Jaz sem zadnja dva meseca dala tek in aerobiko (imajo poletno pavzo) skoraj čisto na stran. Prvo dopust, potem ni bilo časa, potem viroza...se mi zdi da že sploh več nisem v formi. Pa ve, vam je do športa v teh poletnih dneh? Da najdemo še kaj malo bolj lahkotnega za čvek ... Aja, pa tehnični včeraj je uspešno opravljen, ni treba nič popravljat , sem ful vesela za moj stari avtek.
< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 18.7.2013 19:46:31 >
|