Marčevka2010
|
Spet se javljam po dolgem času! Kako kaj prenašate vročino, sploh nosečnice? Jaz sem v podobni vročini crkavala 5 let nazaj, ko sem bila malo manj kot mesec pred porodom, tako, da sočustvujem z vsemi. Meni je že nenoseči za umret. Danes sem šla v službo popoldne, čez pol Lj. peš, ma bi ravno en tuš rabila, ko sem prišla v službo. HB imamo vsaj klimo. Sem morala fajn nazaj brat, ker ste toliko pisale. Najprej moram pohvalit malo Melanie, lepotička, pa taka velika punca. Kaj še bo, ziher je že sedaj težka za nosit? Naj bo zdrava in vedno dobre volje. Glede las in zgage, naša je imela ful čupo, ko se je rodila, zgaga pa me je matrala na začetku, zadnja dva meseca pa nenormalno, tako, da pri nas to kar drži. Čokoladka glede kuhinje: te povsem razumem, ker pri meni je isto, sedaj, ko se selimo šele vidim kako obupna je v stanovanju, natlačena, nepregledna. Obup vglavnem. Pri nas bo spodnji del v barvi srednje temnega lesa, svetel pult in svetle zgornje omare (dvižna vrata, ne klasična). Spodaj večinoma predali, le kot je klasika. Mah, ne morem napisat kako sem zadovoljna, upam, da se bo obnesla tudi na dolgi rok. Tudi ti boš enkrat prišla do svoje, boš videla. Tudi pri nas je trajalo, da smo na tem kot smo danes. Ene 4 leta nazaj sva začela razmišljat, da bo treba kaj večjega nabavit, je kar trajalo. Pa sedaj 1 leto obnova. Ta vikend pa upam, da že prespimo v hiši. Komaj čakam. Edino klime ne bomo imeli, ne vem, če bodo finance zdržale, bo drugo leto. Upam, da vročina popusti. Glede imena ne znam svetovat, ampak, ker si že pregurala do tega, da si noseča je to še najmanjši problem. Trebušček se že kaj pozna? Ziher kaj? Glede imen: tudi midva nisva vnapej nikomur povedala, ko se je rodila sva šele povedala. Ni zdravo prej to ljudem pravit. Janchek upam, da enkrat urediš hčerkin priimek. Itako je to samo nagajanje, ker očitno mu ni mar zanjo. Res žalostno. In še vedno držim pesti, da bo naslednja nosečnost tam kjer mora biti. Leilani super za nuhalno. Ja, ti mali so še akrobati, ker imajo dovolj prostora. Kasneje ne morejo več tako migat. Je pa potem drug problem, noge skupaj in se ne vidi spola. Pri naši smo ga komaj videli še par tednov po morfologiji. MauMow super za pregled. Slabosti bodo popustile, malo še potrpi. Naj bo vse super z otročkom še naprej. Žabinčica super za punčko. Bratec se bo pa že navadil, boš videla. Jaz sem imela prejšnji teden pregled. Ravno na tisti dan sem dobila 4 dni prezgodaj m. Povedala sem kako sem imela izcedke, oz. švoh m. sedaj 2-3 mesece. Pa kar vmes izcedke. Mi je predpisal Cyclo-Proginova tablete. In, da ne smem zanosit v tem času (3 mesece), ker vplivajo na hormone zarodka, če zanosim. V smislu, da ima probleme s spolom lahko, lahko organi niso razviti oz. hormonsko en spol, telesno drug. Vglavnem sem bila čisti šokirana. In jih drug dan sploh nisem začela jemat. Naj bi se jih jemalo, da se uredi cikel, ta čas jajčniki kao spijo, potem se jih s končanjem jemanja znova aktivira. Naj ne bi bilo ovulacij v tem času ampak nikoli ne veš. In sem sedaj v dvomih ali jih sploh jemat. En dan sem za, en dan proti. Nikjer na netu pa nisem prebrala o hormonskih motilcih kot je g. povedal. In me je groza zanosit v tem času, oz. uporaba kondoma, kar jaz sovražim, saj me vse srbi in peče po njih. Ne vem kaj naj, čisto sem preč par dni, ko je rekel, da je to hormonsko, da očitno jajčniki ne opravljajo svoje funkcije vredu. Kaj, če še to ne bo dovolj, da bom potem na drugih hormonih? Obup vglavnem. Me je čisto zamorilo tole sedaj. Da se niti selitve ne morem veselit kot se zagre. Je katera jemala Cyclo-Proginovo? Aja plus stranski učinki so taki, da te vse mine.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.7.2015 16:18:57 >
|