Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (21.7.2015 19:11:23)
|
Hej bodočke, kako ste kaj? Meni je sicer ta tema nekaj nagajale te dni in je nisem mogla niti za branje odpret [sm=zmeden.gif]. MauMow [sm=bravo.gif] za uspešen pregled. A ns te čaka že? Joj, kako čas gre [sm=smiley22.gif]. Tako kot MauMow, imam tudi jaz danes kratko pročilo s pregleda. Morfologija za nami, vse bp [sm=smiley1.gif]; detece ima vse mere točno za 22 teden; vse ostalo je tudi kot mora biti. Težki smo 400g, spol pa ponovno kot na ns - kaže na punčko [sm=rozica.gif] (torej je tokrat bil moj občutek napačen, čeprav sem res bila do ns trdno prepričana v fantka...). Ah ja migamo tudi že malo več, sicer se mi zdi da vseeno manj intenzivno kot prav dva. In čeprav je na glavi jo praktično ves čas čisto spodaj čutim [sm=zmeden.gif]. Kako pa jih čutite ostale nosečke? Edino, spet tako kot MauMow, tudi moj urin ni bil vredu-prisotni levkociti, bo treba jutri nazaj še enkrat dat. Res je sicer da nisem nič kaj pila, ker sem bila takoj zjutraj in sploh komaj lulala, tako da upam da bo jutri ok. Smo zelo veseli (no sicer se sin nekaj malo mršči, ker si je želel bratca [sm=smiley36.gif]), ime torej že tko imamo [sm=smiley1.gif], tako da zdaj lahko začnem počasi stvari sortirat. Za punčke imam še tako fulful stvari od ta male, jih še nisem kaj naprej dajala, pa dobila sem jih res veliko in ker je februarka, mislim da tudi praktično nič ne bo treba dokupit. Voziček bomo tudi verjetno kar pri starem ostali, ker je še super ohranjen in sem z njim zelo zadovoljna, od vodljivosti, udobja, vsega. In sploh ne vem katerega bi zdaj kupovala... Takrat sem vzela novega Mutsy-ja in je svojo ceno ža odplačal in ker mi je res top bo prevažal še tega člana. Edino kakšno marelo bo treba potem kasneje vzet. Kako ste kaj drugače, bodočke, nosečke in mamice v tej vročini? Mi še kar prenašamo, no jaz malo v noge zatekam, pa malo mi je težje, ker se mi zdi da nikakor ni zraka, ampak ok, imam rada poletje in čeprav je vroče mi še gre skozi. Malo hodimo tudi na bazen, jaz se sicer ne kopam kaj veliko, samo toliko da se malo ohladim, zato pa mož in otroka toliko bolj uživata. Je pa pred nami tudi še ena tura morja, gremo zdaj ta vikend za en teden. Tokrat sicer brez atija-ker dela, ampak z babico, je bila neka akcija pa smo jo spontano izkoristili. Upam da nam bo lepo; jaz več nisem dovolj okretna, ona pa je že malo starejša, tako da upam da bova uspele sledit maladva [sm=jezicek.gif]. Gremo ponovno tukaj v slo. primorje. Upam samo da ne bo prevelike gužve, ne vem sploh koliko let več nisem bila v sezoni na morju [sm=zmeden.gif]. Ampak letos pač septembra zaradi našega prvošolčka ne bo šlo, junij pa smo že tako "koristili". No, vsaj morje bo pa sigurno toplo [sm=smiley1.gif]. Zdaj sem se pa razpisala...Lepo bodite, pa napišite še ve kaj da bo za brat [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|