RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (19.8.2013 17:35:05)

Nikija: [sm=smiley31.gif] Vse bo OK. Tudi [sm=rozacrtici.gif] bomo vse dočakale, še letos [sm=smiley36.gif].

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (19.8.2013 18:11:43)

tako se govori pika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pozitiva ostaja [sm=smiley36.gif]

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (19.8.2013 20:13:17)

joj sm glih zvedla, da je ena znanka po dveh letih truda končno [sm=nosecka.gif] tako da ne obupat punce [sm=bravo.gif] vse bomo zmagovalke [sm=smiley1.gif]
k nam se je pa spet en mačkon pritepu [sm=smiley36.gif] mu babi že lepo za jest daje, tko da se bo vrjetno odloču kr ostat [sm=smiley36.gif]
danes sm šla malo laminate gledat in se je tko težko odločt k jih je tolk na izbiro [sm=zmeden.gif] verjetno bo pa kr oreh zmagal. jutri se bom pa spravla sushi delat, ga zdej že en cajt nisem. uf pa g moram poklicat, da se naročim na pregled.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.8.2013 21:56:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.8.2013 21:58:58)

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (20.8.2013 7:45:05)

Jutro, bodočke[sm=smiley1.gif]

Grem kar po vrsti[sm=smiley1.gif]

Cikacaka in vse ostale, ki te dni ne pričakujete [sm=hudicek1.gif]: držim pesti, da obiska ne bo[sm=pikapoka1.gif]

_pika_: tudi nate mislim in držim pesti, da se vse dobro izteče[sm=pikapoka1.gif]

Nikija: welcome, more the merrier[sm=bravo.gif] Pa upam, da se vse vajine težave čim prej razrešijo...

lila25: a ni lepo, ko slišiš kakšno tako novico?[sm=smiley1.gif]

lili25: [sm=bravo.gif] za posodobitve, super si[sm=smiley1.gif]

Punce, prav imate: pozitiva velja, saj vam bo uspelo[sm=smiley1.gif] Res vam vsem iz srca privoščim, da kmalu zagledate [sm=rozacrtici.gif], sploh tiste, ki se že dalj časa trudite. Moja [sm=hudicek1.gif] je prišla danes, tako da so tableti očitno delovali. Sedaj pa naj čim prej mine, da gremo tudi mi v akcijo. Že cel teden v vesolje pošiljam pozitivne misli, da naj se zgodi ena konkretna ovulacija[sm=smiley36.gif]

Lep torek vam želim.

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (20.8.2013 11:31:24)

evo jst grem do g drug teden [sm=smiley1.gif] pa naj mi da neki, da bo o končno prišla! ne vem al se mi sam dozdeva al me je pa res neki zavilo v desnem jajčniku. me že tko dolg ni, da sploh ne vem kako to zgleda [sm=zmeden.gif] upam da konopljika kej deluje [sm=smiley1.gif]
bluegirl tud jst pošiljam nekam gor pozitivne misli in molm, da bo že enkrat ta o prišla [sm=jezicek.gif] pa že cel teden tko slabo spim, najprej ne morem zaspat, pol se pa še zbujam ponoč in morm še lulat, pol se spet zbudim k gre moj na šiht in pol končno še mal zadremam.
dejmo punce, zdej je pa že cajt, da smo me na vrsti za [sm=rozacrtici.gif] akcija [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.8.2013 12:22:12)

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (20.8.2013 13:02:39)

Hehe, lila25 in lili25, torej vse upamo na ovulatorne dni[sm=smiley36.gif] Mene tudi zanima, kako bo. Sicer sem prvi cikel po kt imela ovulacijo (sem si merila bazalno temperaturo, vse me je špikalo, napete prsi itd.), ampak takrat še nismo delali na [sm=duda.gif], potem se je pa začela zmešnjava.

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (20.8.2013 13:14:34)

lili25: [sm=bravo.gif] za seznamček, ki je ves čas aktualno popravljen, al kako se temu reče[sm=jezicek.gif].

Kako ve čutite ovulacijo[sm=zmeden.gif]? Koliko časa se to čuti? Jaz še nikoli nisem čutila ovulacije. Sej ne vem, če sem jo kdaj sploh imela[sm=zmeden.gif].

[sm=bravo.gif] za ohladitev. Danes pa veselo [sm=sloncek.gif].

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (20.8.2013 13:32:15)

_pika_: Jaz sem jo 1. ciklus po kt 1. čutila. Najprej sem mislila, da je to že PMS (špikanje v jajčnikih, kot da bi se pripravljalo na M, ekstremno boleče prsi/bradavičke, nihanje razpoloženja oz. občutljivost - 1 uro sem jokala kot dež ob filmu, ki sploh ni bil tako žalosten), pa T sem si ravno takrat začela merit in je bila povišana. Drugače pa ni nujno, da sploh kaj čutiš, 100 ljudi 100 čudi[sm=smiley1.gif]

Wishes -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 9:03:40)

Jaz imam pa zadnjih 5 tabletk [sm=bravo.gif]
Potem pa samo še čakam na december :)
upam da bodo to zadnje 4[sm=hudicek1.gif]

Jaz ovulacije nikoli ne čutim drugače kot tako, da sem takrat še veliko bolj za[sm=sloncek.gif] kot ponavadi ;)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 9:09:00)

pozdravljene.

Očitno gremo pri nas v nove boje. bo [sm=hudicek1.gif] vsak čas prišla na obisk. Upam, da se bo ta mesec ulila v nekaj dneh in spet tako dolgo kakor prejšne cikle. Sedaj moram iti po napotnico k svoji G in nato septembra spet do dr.Voglerja v Lj. Bomo videli, kaj bo tokrat rekel in kaj se bova odločila za naprej

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 11:17:06)

Ta tema mi ni vec vsec [sm=jezicek.gif]. Se hudic nic ne rozira hehe... Dajmo rozike noooo!!!

Mene slabosti se drzijo..danes me je zbudilo ob treh ponoci in nisem mogla zaspat tako slabo mi je blo :( kriz me je zacel bolet..to po navadi kaze na prihod [sm=hudicek1.gif]...pa trebuh napet kot da sem najmanj v tretjem mescu. Jaz bi bla moski! A je prepozno da menjam? :)))

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 14:43:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Ta tema mi ni vec vsec [sm=jezicek.gif]. Se hudic nic ne rozira hehe... Dajmo rozike noooo!!!

Mene slabosti se drzijo..danes me je zbudilo ob treh ponoci in nisem mogla zaspat tako slabo mi je blo :( kriz me je zacel bolet..to po navadi kaze na prihod [sm=hudicek1.gif]...pa trebuh napet kot da sem najmanj v tretjem mescu. Jaz bi bla moski! A je prepozno da menjam? :)))

Haha, si me nasmejala, Cikacaka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Drugače pa tudi sama čakam, da vidim kaj roza barve[sm=smiley1.gif] Dajmo, punce[sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 14:45:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

verjetno je prepozno, to da bi bila moški mislim.

midve s hčerko sva bile danes pri zobarci. In kaj ona ugotovi, da moji skoraj 5-letnici že raste prva šestica [sm=zmeden.gif] HALOOOOOOOOOO.
Ali ne začenejo rasto okoli 6 leta? Tamala očitno res na vseh področjih prehiteva. Drugače pa še nobene luknjice, hvala bogu. Ker umivamo bolj kampanjsko, čeprav smo se sedaj že kar malo popravili[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Katte -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 14:57:57)

Punce, se spet oglašam. Redno berem, samo pišem bolj malo.
Za seznam: Katte, 35, 1[sm=duda.gif].
Navijam za čimveč rozik!

asyka -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 19:01:43)

Živijo punce. Pa se še malo jaz javim. Saj sem imela že včeraj celo limonado napisano kaj se mi dogaja v teh dneh pa sem potem stisnila nekaj na mobitelu in je šlo vse v franže. Pa se mi še ni dalo enkrat pisat. No, danes sem pri računalniku pa bom napisala malo krajši roman.

Najprej hvala vsem za tolažbo. Naš kuža je trenutno še med živimi imamo pa take vzpone in padce da niti sami ne vemo kako in kaj. V ponedeljek smo bili vsi že 100% da je konec, smo se poslovili od njega in šli na veterino. Smrkuc pa tam, kot bi vstal od mrtvih. Pozdravi veterinarja, maha z repom in se mu dobrika. Veterinar nas gleda, gleda njega in vse kar je lahko rekel je bilo: Jaz ga še ne bi uspaval, ker ima voljo. Očitno res spet močno krvavi, ampak jaz bi še probal. Pa smo še prbali. Včeraj je imel trebušček kot sodček, mene je spominjal na malega prašička sploh ker je pobrit po vampeku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] je bil še kar bogi včeraj in je po infuziji cel dan prespal. Danes pa mulac že odgovarja. Pa on zjutraj ne bi šel v avto, ker bi on še malo hodil okoli, pa on tut zdravila nebi pojedu, ker pa res ni dobro... Vmes smo se naučili kako nam kužki vse hočejo povedat. Namreč že cel teden ima v tački kanilo, ker pač skoz dobiva infuzije in da se ga ne pika vsak dan znova. In dobi danes spet infuzijo pa je takoj postal tečen pa si lizal tačko pa vstajal... nakar mami vidi da infuzija ne teče več. In potem veterinar strokovno ugotovi, da smo mu 200ml namesto v žilo v mišico spustili. Pa nam je mulc skoz hotel nekaj povedat mi pa nismo opazli, da mu tačko vodenimo. Po 4 urah infuziranja v žilo smo spet šli domov. On danes ne bi spal, bi pa skakal okol in lajal in se tepel z psi... zdaj pa mu dopovej, da če ne bo ležal da mu spet se lahko tista krvavitev na ful odpre... eh ja. Huj ko otrok.

Malo že pogrešam Maribor, ker z morja sploh nisem šla domov, ampak sem dikrekt pri starših ostala, da jim pomagam s pesjanom.

Moj me tako grdo gleda, ker pravi da sem ga nahecala, da ni čisto nič pazu na morju. Pa ne vem kaj ga tolko skrbi če pa je blo to tak čisto takoj po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Bi mogla zdej malo bolj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]pa mi ga pes serje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upam da naslednji mesec ne bo spet kaj, ko sva rekla da pa 100% začneva na polno...

ps no, zdaj pa res že dolgo ni nič roza tukaj pobarvano. Gremo stave pobirat katera bo prva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 19:02:35)

Aaa sem vedla da sem nekaj pozabila: info za seznam: 23, Maribor, 0 otrok, 2 činčili, 1 pes in 1 fant [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 19:42:54)

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Aaa sem vedla da sem nekaj pozabila: info za seznam: 23, Maribor, 0 otrok, 2 činčili, 1 pes in 1 fant [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

nisem vedela, da se domače živali tudi štejejo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
potem bi jaz morala na seznam vpisati še eno udomačeno poljsko miško, samo smo jo evtanizirali. Nam je ušla v hišo in smo jo imeli skoraj 14dni zadaj za omaro[sm=zmeden.gif], no ko je bila lačna je ugotovila v kateri smeri je kuhinja in je smuknila tja. Ji je moj "mož" nastavil past in je dol pojedla sir, nato salamo[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Med našim dopustom se ni hotela ujeti v drugo past, nato je ponorel in šel kupit čisto novo z nekim pripravkom gor, ki jim diši in voila, ni minilo pet minut, ko je bridek konec vzela[sm=smiley1.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 20:56:49)

mamica deklicam kako kaj pri vas, nisem brala za nazaj smo se potepali po morju in hribih[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Sta kaj pridno [sm=sloncek.gif]?? Je kakšna [sm=rozacrtici.gif] na vidiku. MI pričakujemo aprila, če bo vse ok, v pon imam G .

Wishes -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 21:22:13)

Moj dragi pride vsake toliko mimo, in me vpraša kaj tale plesoči slonček pomeni ker se čisto povsod pojavlja[sm=sloncek.gif]
In sem mu razložila.
In zdaj pomoje v službi na skrivaj bere forum da vidi kaj se ženske pogovarjamo ;)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 22:18:51)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam kako kaj pri vas, nisem brala za nazaj smo se potepali po morju in hribih[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Sta kaj pridno [sm=sloncek.gif]?? Je kakšna [sm=rozacrtici.gif] na vidiku. MI pričakujemo aprila, če bo vse ok, v pon imam G .

tebi čestitke[sm=bravo.gif], sem te čekirala ravno tako kot se vidve s tippi [sm=smiley36.gif]

pri nas še kar čakamo ali bo kaj ali ne[sm=zmeden.gif]. Trenutno ne vem več ali misli[sm=hudicek1.gif] priti na obisk, ker zjutraj je bilo nekaj kapljic, potem se je vse končalo. Cikli so postali živa loterija: od 27 pa kar do 40 dni[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Tako, da ne vem več kako in kaj.

tinncyka -> RE: Bodoče nosečke (21.8.2013 23:07:10)

Čer!
Mah cel post sem napisala pol pa napačen gumb pritisnila [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/img] zdaj se mi pa ne da še 1x pisat ker pišem preko telefona.
V glavnem tudi jaz bi se vam pridružila, če lahko? Sicer sem bila bolj aktivna 3 leta nazaj ko sem sodelovala v podobnih temah in nato pri nosečkah dokler se nismo prestavile na zasebni forum, kjer je bolj osebno.

Doma imam 3 leta staro hčerko in načrtujeva z dragim 2 otroka. To bi bila drugače moja 3 nosečnost, sem iz Celja in stara sem 23 let. Hmmm se mi zdi da sem vse napisala [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] 
Držim za čim več nosečk!!
No se beremo jutri, lahko noč

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (22.8.2013 7:38:54)

Jutrooo[sm=smiley1.gif]

asyka: [sm=smiley1.gif] srček je tale vaš kuža[sm=smiley1.gif]

Wishes: tile[sm=sloncek.gif] so res v oči padajoči. Le kaj si bo mislil tvoj: nore babe[sm=bravo.gif]

mamica deklicam: naredi še kakšen test[sm=smiley1.gif]

tinncyka: dobrodošla[sm=smiley1.gif]

Moram delat, pa se mi takoooo ne da[sm=smiley13.gif] Počasi prihajajo krajši dnevi, jesensko obarvani, ravno taki za lenarit in bit doma na toplem...

Lepo se mejte[sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>