Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (9.8.2013 18:11:28)
|
Zdravo, punce[sm=smiley1.gif] asyka: bravo za telefon[sm=bravo.gif] mamica deklicam: uzivaj na dopustu, poskusi odmisliti vse tegobe[sm=smiley2.gif] leaa: dobrodosla in srecno[sm=smiley1.gif] Pa le sporoci, kaj bodo pokazali testi... banana_ana: kako si? Upam, da se je tvoje pocutje ze kaj izboljsalo. Pa da lahko mirno spis brez zvokov [sm=sloncek.gif] cikacaka: drzim pesti, da se vse uredi... Se to: dober predlog tole s salcko[sm=smiley36.gif] lili25: joj, tudi zate drzim pesti[sm=pikapoka1.gif] Porocaj, kaj bos izvedela pri zdravniku, saj bo! Tudi jaz vas redno prebiram, vendar pa nimam nic kaj pametnega za povedat[sm=smiley1.gif] Razen to, da je krvavitev izginila, tableti so torej hitro zaceli delovati. Sem se pa v tem mesecu krvavitev/izcedkov tako navadila na stalno obiskovanje wcjev, da se vedno nonstop preverjam, kaksno je stanje[sm=smiley36.gif] Drugace pa ze komaj cakam, da naslednji vikend koncam z jemanjem tablet, dobim menstruacijo pa da se potem koncno vidi, kako bo z ovulacijami. Se pocutis tako nemocno, ko nic ne mores. Vsaj [sm=sloncek.gif] nama ni treba v tej vrocini[sm=smiley2.gif] Hvalabogu se je rahlo ohladilo zunaj, ceprav je v hisi se vedno soparno... Nic, puncem grem lenarit (ceprav me caka pospravljanje stanovanje, s katerim vztrajno odlasam z izgovarjanjem na vrocino)... Vsem vam zelim lep petek in vikend in drzim pesti, da se vse tezave uredijo[sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|