napenjanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

ponosna -> napenjanje (13.9.2005 23:12:12)

Našemu 5-mesečniku počasi predstavljam gosto hrano. Z riževo kašico ni bilo problemov, prav tako ne z jabolkom. Ko pa sem mu ponudila malo korenčka, je bilo joj prejoj. Pa sva korenček opustila. Sedaj se je enako zgodilo z brokolijem. Katera zelenjava sploh pride v poštev, da bi jo normalno "predelal"? Ali bi mogoče morala vztrajati kljub težavicam in počakati, da se organizem navadi?
Še to: zaenkrat mu ponujam kar kupljene kašice.

Hvala

Tasika -> napenjanje (16.9.2005 10:43:39)

Našega Lukca NE napenja samo krompir, po vsem ostalem (brokoli, cvetača, bučke,...) imamo šov v tazadnji . Je patronažna svetovala manjše količine in bolj počasi z zelenjavo. Jaz pač vso zelenjavo mešam s krompirjem, npr. 1 krompir + 1 cvetek brokolija ali malo bučke.

tinatona -> napenjanje (16.9.2005 10:51:15)

Haj!

Jaz sem mojemu sinku kot prvo ponudila kuhano bucko. Pa ni imel nobenih tezav. Korencek ga je pa zapru, tako da bom z njim se malo pocakala. Je pa res da mu sama vedno naredim svez obrok (razen kadar sva dalj casa zunaj, takrat dobi sadno kasico od Alete - Nestle). Zelo se mu tudi dopade kombinacija bučka jabolko. za zgostit mu dam pa malo Hipp riževih kosmičev...

LP Tina

Soncnica -> napenjanje (16.9.2005 10:52:17)

Hoj!

Ja mi imamo enake probleme. Po korenčku ga ful napenja, kaka pa ne! Zdi se mi, da je bilo veliko boljše s Hippovo breskovo kašico. Breskve in marelice mehčajo blato

lp

Stran: [1]