patrino -> RE: obutev crocsi-primerni za 2-letnika? (6.7.2013 19:55:45)
|
Tudi pri nas jih vsi zelo radi nosij(m)o. Osebno so mi tudi čist luštni za pogledat, le ženski modeli so mi sto na uro grdi in neposrečeni, zato raje nosim unisex modele oz. ker imam bolj tini mini stopalo otroške. Sem se pa spomnila, da nam je na zadnjem rod. sestanku v vrtcu vzgojiteljica predlagala, da naj bi jih v vrtcu otroci ne imeli. Ne za notri in ne za zunaj, ker so zelo nestabilni, nefiksni na stopalu, otroci jih zgubljajo iz nog in marsikdo ima nenormalno prevelike. Da prosi, če lahko v primeru, da otrok pride v vrtec obut v njih, s seboj zaradi varnosti prinese še supergice ali bolj primerne opanke. Mi se sedaj tega držimo , tako da jih ima ta najmlajši le v času, ko je doma oz. ko ni v vrtcu. Nekaj staršev je sicer godrnjalo, ker so kao dali precej za crocse in da ne mislijo kupovati drugih, na kar je njej dvignilo pritisk in je rekla, da ona pač ne misli prevzet odgovornosti za otroka, ki je neprimerno obut. Če sem čisto odkrita, tudi mi za malim pobiramo te natikačke po celem hofu, pa mu niso nič prevelike, le non stop mu letijo z nog ko teka sem in tja. Tako, da ji čisto verjamem.
|
|
|
|