nyna84 -> RE: Kampi v okolici Zadra (3.7.2013 11:00:19)
|
Mi smo par let nazaj šli na blef do Zadra in smo potem šli od kampa do kampa in iskali primeren prostor. Na internetu res dobiš precej majhnih in poceni kampov, ampk v praksi to pomeni: ali žetone za vodo, ali kamp sploh ni ob morju, ali mini privat kamp na dvorišču družinske hiše. Res smo videli vse mogoče. Edino v kampu Zaton in Solaris nismo bili, ker se je prijateljem zdelo predrago. Končali smo na Muterju v AC Slanica. Stanje v 2007: - do vode se spustiš po skalah, kar se mi za majhne otroke ne zdi ravno varno (cel dopust bi se bala, da mi pade kam) - kamp je raztegnjen ob obali, bolj kot greš daleč od recepcije, slabše dela elektrika (ne dela ne električni štedilnik, ne hladilnik) - ponoči je v drugi polovici kampa trda tema, ker tam ni luči - do wc-ja sem imela skoraj 5 minut, obvezna uporaba cokel, sicer ti voda, ki je po tleh v wc-ju zalije noge - po kampu pelje le ena cesta, ob kateri so natlačeni avomobili, ker se na parcele ne da z avtom - ampak res natlačeni, če se srečaš z vozilom, ki se pripelje z nasprotne strani, rikvercaš kdo ve kam, ker se nimaš kam umakniti. - gužva je taka, da zelo težko dobiš prostor Men je bilo no comment, tako da smo samo prenočili in smo se drug dan vrnili v Istro in se vkampirali v Valkaneli. Ne vem, mogoče so v teh 5 letih kaj porihtali in je sedaj bolje? Mogoče bo kdo drug vedel. Pa da ne bo pomote, smo v tem kampu kampirali od 2003. Takrat je bil kamp nov, skoraj prazen, urejen, pa ful poceni. Smo res uživali. Z gužvo so vse lepote odšle [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|