8 in 10 letnik -majhno darilce za zacetek pocitnic (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

constanca -> 8 in 10 letnik -majhno darilce za zacetek pocitnic (2.7.2013 15:38:11)

Mi lahko prosim poveste kaj vasim 8 in 10 letnikom nardi veselje?

Ob koncu solskega leta bi rada nekaj podarila sosedovima fantoma.
Naj ne bi bilo povezano s solo, ampak pocitnicami...nekaj za sprostitev.

Cesa bi bili vasi veseli?

Najlepsa hvala!

kajalin* -> RE: 8 in 10 letnik -majhno darilce za zacetek pocitnic (2.7.2013 15:44:50)

dinarčke za v šparovček :) še ko sem jaz hodila v oš se spomnem, da sem dobila dinarčke ob spričevalu.Nimaš kej falit.

mateyka -> RE: 8 in 10 letnik -majhno darilce za zacetek pocitnic (2.7.2013 16:57:07)

kako igračo za poletje - vodne pištole [sm=smiley36.gif]

[img]http://i2.photobucket.com/albums/y6/internetz/Water-Gun-Battle_zpsf0422b5d.jpg[/img]

patrino -> RE: 8 in 10 letnik -majhno darilce za zacetek pocitnic (2.7.2013 18:11:17)

Kaj pa kakšna vstopnica za na bližnji bazen, zoo, bowling, Mc Donalds,Kolosej ? Če ju pelješ ti je še bolje po moje. Odvisno kako dobro ju poznaš oz. kakšne odnose imate oz. kaj je mulčkom všeč. Meni osebno je denar tako neoseben- smo si pa verjetno različni. Če že kakšno darilo v obliki predmeta, mi je bolj všeč Matejkino darilo. Drugače pa je varianta tudi kakšna žoga, dvoriščna igra ala balinčki, mini golf, zmaj za spuščanje, preprosta napravica za delanje mega balonov iz milnice, loparji za speedminton...Lahko tudi kakšna družabna igra (Enka, Activity, Monopoly...).
Naša dva sta poleg tega, da smo jo mahnili na enodnevni kolesarski izlet po Beli krajini, dobila bolj "šolski" darili. Mali je nor na nalivna peresa in jih ima po njegovem vedno premalo, še posebej pa si je želel kaligrafsko pero. Dečva pa je dobila posrečeno torbo za prosti čas iz Benettona (nismo neki "firmarji in hohštaplarji", saj je bila 70% znižana [sm=jezicek.gif]). Vrtičkar pa si je prislužil nov bager za v peskovnik, ko je domov iz vrtca privlekel likovno mapo [sm=smiley36.gif]. Ja, saj vemo, da se učijo zase, pa da je šola paš šola...samo za nas so počitnice tudi en tak veeelik in dooolg praznik...[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]