flora* -> RE: Štajerske nosečke (4.7.2013 14:54:42)
|
Ojla bejbe. Kako smo? Jaz sem danes v službi mela fraj, tak da sem si rekla da bom malo dlje spala.. In to "malo dlje" se je zavleklo do 12ih.[sm=jezicek.gif] Sem takoj začela kosilo kuhat, ampak mi je ob vseh teh vonjavah postalo konkretno slabo in sem vse skupaj prekinla ter se raje spet malo vlegla[sm=smiley36.gif] Sem se imela v načrtu učit, me še izpiti čakajo, ampak ni volje.[sm=zmeden.gif] barby. koliko pa si stara, če smem vprašat? Tut jaz sem med bolj mladimi, sem pred kratkim imela 21 rojstni dan. tejči dobrodošla![sm=bravo.gif] wau, ti maš pa res še samo finiš.. Lucky you[sm=smiley1.gif] Že vse pripravljeno za novega člana? Eh, tut ko boš rodila, nas sploh ne rabiš zapustit. :) Mislim,da bi te bilo prav zabavno brat, ko boš ponovno imela dojenčka. Nas bo to še vse čakalo..[sm=smiley36.gif] Spol jaz želim vedet, ker sem preveč neučakana in firbčna,da bi se pustila presenetit[sm=smiley36.gif] Ne dvomim,da je super občutek in presenečenje, ko komaj v porodni sobi izveš spol, ampak to preprosto ni za mene.[sm=smiley1.gif] Na nuhalno svetlino pa sem se tudi jaz naročila k Pelkičevi, je tudi moja mami vse preglede v nosečnosti opravljala pri njej in sem se tudi jaz tako odločila. DanijelaDejan dobrodošla![sm=bravo.gif] Kje pa si bila na 3D? sem ful prebirala o tem, ampak je dokaj drago, ne? lolatin dobrodošla tudi ti![sm=bravo.gif] Vedno več nas je.. :)
|
|
|
|