kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

limonca* -> kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 6:23:59)

Ki je bila pripeta zgoraj pod pomembnimi temami na forumu zanositev???

Žabinčica -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 8:45:51)

Vem da to ni odgovor na tvoje vprašanje, ampak mene pa zanima, kaj se je zgodilo s temo Bodoče nosečke, je zgleda zaklenjena ali kaj, več ni možno nič odgovarjat [sm=zmeden.gif]....

Sem se malo vrinila sem, ampak če ti slučajno kak moderator odgovori, bo mogoče tudi meni [sm=smiley2.gif].

limonca* -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 9:06:08)

ni panike. [sm=smiley1.gif]

Katte -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 9:55:05)

Sama sem šla gledat tudi drugod po tem forumu, če mogoče samo ni več pri označenih temah, ampak nisem našla. Kliknila sem na link nekje na tej strani, ampak je itak pisalo, da je "sporočilo bilo izbrisano oz. premaknjeno". Upam, da je tema izginila po nesreči in da jo lahko moderatorji vrnejo. Mislim namreč, da daje upanje marsikateri, ki se prvič sooča z dejstvom, da ima visok FSH in da bo zelo težko zanosila.
Tudi jaz imam visok FSH. Zavedam se, da imam neverjetno srečo, ker sem zanosila samo s klomifenom. Pred tem mi je pa dajala upanje vsaka zgodba s srečnim koncem, ki sem jo izbrskala.
Kam je izginila tema???

Flavia_ -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 19:31:24)

Našla [sm=smiley1.gif]

http://www.ringaraja.net/forum/m_2513423/mpage_3/key_/tm.htm

lp, flavia

PS: vam temo pripnem nazaj na vrh? Ne vem zakaj je bila odpeta, bom raziskala [sm=smiley1.gif]

Flavia_ -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 19:35:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Vem da to ni odgovor na tvoje vprašanje, ampak mene pa zanima, kaj se je zgodilo s temo Bodoče nosečke, je zgleda zaklenjena ali kaj, več ni možno nič odgovarjat [sm=zmeden.gif]....

Sem se malo vrinila sem, ampak če ti slučajno kak moderator odgovori, bo mogoče tudi meni [sm=smiley2.gif].

Tudi to temo sem našla [sm=smiley1.gif]

http://www.ringaraja.net/forum/Bodo%C4%8De_nose%C4%8Dke/m_6014661/tm.htm

Ker se je uporabnica, ki je temo odprla izbrisala, se je izbrisalo tudi njeno sporočilo. To je tudi razlog, da teme niste našli.

lp, flavia

limonca* -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 20:01:02)

Hvala. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja, prosim, če se da med pripete, ker marsikateri prav pride.

Flavia_ -> RE: kam je izginila tema "uspelo je tudi s slabimi celicami"?? (28.6.2013 20:11:44)

Urejeno [sm=smiley1.gif].

lp, flavia

Stran: [1]