roza izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Endri -> roza izcedek (27.6.2013 20:47:13)

Zdravo!
Včeraj je bil 16.dan ciklusa in pojavil se mi je roza izcedek, kot bi bilo vmes malo krvi. Tudi danes sem še vedno imela tak izcedek. Kaj bi to lahko pomenilo? Ima katera podobne izkušnje. Se pa s partnerjem trudiva zanositi že nekaj mesecev. Brala sem nekaj o ovulacijski krvavitvi, ampak je čudno ker se mi nikoli prej ni pojavljala. Za vgnezditveno pa je verjetno prezgodaj? Je pa izcedek zelo bledo krvav.

Hvala za odgovore!

Tippi -> RE: roza izcedek (28.6.2013 7:59:59)

Lahko je vse ali nič. Ni pravila. Lahko je tudi vgnezditvena, če si imela ovulacijo prej, zakaj pa ne? lahko je ovulacijski izcedek, lahko si prehlajena, lahko je pa kaj desetega. Žal ti nobena ne bo vedela povedati, kaj je to. Lahko ti punce povemo svoje izkušnje, ampak s tvojim izcedkom nimajo te izkušnje nobene veze. Tako da, predlagam, če te skrbi, kar do gineka, pa bo skrivnost izcedka rešena.

Srečno!

dekca -> RE: roza izcedek (28.6.2013 14:49:06)

Ignoriraj vse skupaj, če se ti zgodi samo enkrat ali dvakrat, če pa se bo zadeva ponavljala ali pa se ti bo vlekla, pojdi do osebnega ginekologa. Se je tudi meni pojavil ta mesec, se s tem sploh nisem ukvarjala. Pripisujem vse skupaj temu, da se telo puca vseh hormonov in raznoraznih dodatkov, katere jemljemo, da bi ja uspelo.

Sama imam bolj težave z vmesnimi krvavitvami, ki trajajo tudi po 10 dni in več, vzrok je običajno cista, ki navadno po naslednjem ciklusu izgine.

Stran: [1]