Čaj malinovih listov (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


the seven -> Čaj malinovih listov (27.6.2013 12:36:15)

Punce kaj mislite o čaju iz malinovih listov. Meni je kolegica pred leti ko je bila noseča govorila o tem čaju, da ga je sama pila in bila blazno zadovoljna z njim. Ima mogoče katera izkušnje s tem? Sama bi mogoče poizkusila menda se pije bolj v zadnjem trimesečju?

Kakšen naseveti, izkušnja ... vse dobordošlo.

Lp




tashq -> RE: Čaj malinovih listov (27.6.2013 18:44:56)

jaz sem ga pila zadnji mesec nosečnosti. prej menda ni priporočljiv, ker mehča maternićni vrat in bi verjetno lahko prišlo do prezgodnjega poroda. meni osebno ni pomagal, ker sem se zelo počasi odpirala. ali pa mi je pomagal in bi bilo brez njega še hujše. ne vem...:) v glavnem škodi ne (na koncu nosečnosti). jaz sem jedla tudi malinov džem in sveže maline.




Anonimen -> RE: Čaj malinovih listov (28.6.2013 20:41:12)

Pila sem malinov čaj, ter hodila na akupunkuru, ter rodila v 20 min. brez enega šiva, komad težak 4,2 kg.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To je bil drugi porod.
Prvi porod, pila čaj ter rojevala od 10 zvečer do 8 zjutraj, prerezana, notranji šivi. Kar pestro je bilo.Teža otroka 3,5 kg. Pij čaj saj zgubit nimaš kaj, mogoče pa pomaga [sm=bravo.gif]. Akupuntura definitivno pomaga [sm=bravo.gif]




Stran: [1]