Jabonute -> Kdaj povečati dozo mleka (23.6.2013 10:09:05)
|
Imam mesec dni starega fanta ki ni dojen,žal sva pa zato na ad mleku in trenutno poje 60ml na 2uri,kar me zelo moti,da je na 2uri če mu dam več mleka poskusila sem 75ml in je prav tako jokal po 2urah danes sem mu dala več 90ml pa je vse zmetal ven,pri teh mlekih je teško večat mleko po malo ker so določene merice. Zanima me kaj vi mislite,glede nato da je 90ml vrgel ven mu je očitno za njegov trebušček preveč,stran ga pa ne mislim metati,ker je mleko drago in tudi sama nisem tok pri financah da bom mleko zavrgla! Vprašanje pa je če sploh rabi večjo dozo,kako to vem ker joka pogosto zaradi kolik,ki so kar hude in mu tudi nobene kapljice ne pomagajo najbolje. Trenutno ima coli prev in se mi zdi da je po tem vsaj malo tiho,a kljub temu še jokamo kar dosti :( tako da ne vem a je lačen ali je kaj drugega,malo me je zbegal ker sem prve dva otroka dojila in me je tole z ad mlekom čist zmedlo,prosim za pomoč tiste ki imate izkušnje z ad mleki in kdaj večat,najlepša hvala![sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|