Frodo Bisagin -> RE: Zadnji šolski dan - 24.6. PONDELK (3.7.2013 22:54:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ojoj Ronja... mogoče se tu ne gre za projeciranje svojih misli na druge ( čeprav sem v tem primeru mnenja, da sem v primerjavi s tabo pri teh zadevah še čisti vajenec- in hvala bogu), temveč sposobnost razumet, da imajo ljudje v življenju in v službah tudi takšno delo, ki ni nujno povezano s tabo in tvojo družino- in temu delu se še vedno lahko reče delo in ne počitnice. Hehe, večinoma se ljudje v svojih službah ne ukvarjajo z mano ali mojo družino - z izjemo vzgojiteljic, ki imajo moje otroke, pa še te pravijo, da majo z njimi malo dela:). Ampak navadno ljudje temu drugemu delu ne rečejo, da jih ne bo, ker grejo na dopust[sm=smiley36.gif] Sama sem vesela, da si na tej šoli "še upajo" it začetek julija na dopust - zakaj pa ne, saj ni otrok,da bi jih učili! Naj si grejo napolnit baterije:). Samo pravim, da jih res ni, to je vse. In v prvem razredu še nimajo popravnih (hvalabogu), večinoma v začetku oš jih ni, tako da ti pač seveda lahko prej grejo in normalno, da to izkoristijo, jaz bi tudi na njihovem mestu:). PS. tudi sama poznam nekaj učiteljev, ki povejo, da jim čez poletje ni treba bit v šoli, nekatere od njih tudi vidimo na dopustu in so tam 2 meseca, kar je zelo praktično, ker veš, da lahko računaš, da bojo tam:). Tak da ni ravno povsod tako: zaenkrat vem za 3 šole, za ostale vem. V teh pa so učitelji, če pač nimajo kakih popravcev, čez poletje fraj. AFAIK imajo ucitelji fond letnih delovnih ur, ki jih morajo oddelati. ce je n ekdo oddlelal ure skozi leto - dodtne dejavnosti bla bla... ima pac oddelano, kdor ne, pa dela tudi julija, dokler ne prinese noter vseh potrebnih ur. Z delom je pa tako, da ce ga hoces, ga vedno najdes in vidis... Navsezadnje, tudi ce se samoizobrazujes (kar pa marsikateremu ucitelju ne bi bilo odvec).
|
|
|
|