malaMravljica -> RE: cista na ledvički (23.6.2013 9:35:43)
|
Jaz imam enega res fajn ginekologa, ki mi je v nosecnosti vedno pregledal plod in delal se in se slikc, se res poglobil no. On mi ni nikoli nic rekel. Pol pa sem sla ze z mocnimi popadki v porodnisnico in tam en mlad zdravnik, delal uz in je rekel, ce vem, da z ledvico ni vse ok, mislim da je govoril o cisti. Sem rekla ne, nic ne vem in prebledela in skor zacela jokat in spletat scenarije v glavi. Pol je vprasal, ce je fantek in je rekel, da pri fantkih se to pogosteje zgodi, da ni tragicno, da se bo po porodu izkazalo in da mu bodo takoj delali uz, da se to se vse popravi, skratka naj ne skrbim, seveda dohtarju je to lahko rect. Potem sem v porodni to povedali babici in je sam rekla, da ti pametni dohtarji, bi se lahko kdaj v jezik ugriznili, ker recejo kaj, da prestrasijo in da verjetno sploh ni nic in naj pozabim kaj je rekel. No in res ni bilo nic. So mu delali uz ledvic ze v porodnisnici in potem se na enem prvih pregledov pri pediatru in hvala bogu res ni bilo nic. Ne pravim, da pri tvoji puncki ni nic ampak, da mogoce ni tako grozno kot se slisi. Kar verjemi v najboljse in vse dobro tebi in hcerkici.
|
|
|
|