starejša hčerkica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

biba1234 -> starejša hčerkica (17.6.2013 18:14:40)

Pozdravljene :)
Imam 2 otroka- fantek Miha (1leto) in punčko Naja(4leta).
Naja ima od petka driskico,sva šli k zdravniku itd. in je rekel da bo trajalo kakšen teden. Sicer vročine nima, je pa malenkost bolj mirna. Zadnja 2 dni sem jo že 2krat zalotila da je kakala v hlače v različnih pozah (stoje,čepe) , hotela je sprobati Mihovo pleničko...ko greva na stranišče se kar naprej afna in hoče kakat v različnih pozah. Meni ni nič jasno in nevem ali naj ji to dovolim ali ne. Popolnoma sem zmedena,prosim za pomoč.

SU -> RE: starejša hčerkica (21.6.2013 9:45:02)

Po mojem je že dovolj stara, da se z njo pogovoriš... kam se kaka, da bratec je še manjši, zato tako kaka in naj mu pokaže kako se to dela, da bo tudi on znal itd. itd. itd. Ne vem, če je ok., da kar pustiš, da kaka kjerkoli in kakorkoli... Samo ne kregat, ampak lep, tak "poučni" pogovor...

mateyka -> RE: starejša hčerkica (21.6.2013 10:13:57)

samo lepo vztrajaj da je ona stara 4 leta in Miha 1 - da je miha še dojenček in ona velika punčka. daj ji primerjavo s čim kjer ona nekaj lahko, ker je večja in Miha ne more (mogoče gugalnica, plezanje..). pa jo vprašaj če bi bilo prav da ona zdaj tega ne bi smela, ker tudi Miha ne. pokaži ji s primeri zakaj take vrtse kakanje ni sprejemljivo zanjo in za bratca je (ker je še mali). neke vrste pros and cons. in da tudi on ne bo dolgo imel plenice. da je štiriletni otroci v vrtcu tudi nimajo, da jo tudi ti nimaš, niti očka itd. [sm=smiley36.gif] plus spomni jo, da če ma plenico gor, ne mogla lepo kolesa vozit [sm=jezicek.gif]

Stran: [1]