jojika -> Obročno plačevanje z MasterCard (14.6.2013 17:15:39)
|
Pozdravljeni, ker še nikoli nisem uporabila omenjene kartice za plačevanje na obroke, sem glede tega malo nevedna in bi potrebovala vašo pomoč :) Torej imam MC (z odložnim plačilom) pri NLB, mesečni limit imam 200€. Rada bi naredila nakup v višini cca. 900€ in to plačala na 6 obrokov. Na njihovi spletni strani je zapisano: ''Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.'' In jaz ne vem kako si naj to razlagam. Torej, če jaz hočem nekaj kupit v višini 900€, moram dejansko imeti odobrenega in razpoložljivega limita 900€? Ali je mišljeno, da mesečni obrok ne sme presegat limita, torej v mojem primeru 200€ ? Upam, da ima kdo izkušnje z plačevanjem na obroke pri omenjeni banki in kartici in mi bo znal pomagat. Hvala! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|