*tedy* -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (28.6.2013 16:57:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Men je pa voziček totalno nepomemben. pred ohoho leti, sem imela takega da boh pomagej, pa smo preživeli [sm=smiley36.gif] zdaj mi je pa bolj kot voziček pomemben nahrbtnik za v gore in sedežek za na kolo. drugač bom voziček dobila, tko da brez ne bomo, bom pa neskočno srečna, če bo šlo, da bi mulčka več ali manj nosila, kot črnke v afriških plemenih. zdaj ko sem bila na poti, sem jih kar požirala z očmi, kako so spretne s temi dojenčki v culah. in mi je tak način prenašanja še bolj všeč, kot včasih. če se pa pač ne bo hotel nosit, bo pa pač v vozičku. ampak kje je še to hahahaha[sm=smiley36.gif] tippi tale tvoja ideja o culici je tud meni čist všeč, sem imela nekaj podobnega pri zadnji bejbi pa zgleda ni bila najboljša in me je potem hrbet bolel. Zdej pa kr ogledujem tele culice, če boš našla kaj mi sporoči bi jo jest tud kupila, seveda ko bo čas za to[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in ja spomladančki so res luštni otroc[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], mam dva spomladi in dva jeseni in vsi so super[sm=smiley36.gif], [sm=smiley36.gif], tako da navijam zate da se približaš željeni štirici, verjemi nikoli ni dolgčas, ne podnevi ne ponoči[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ruzak je pa itak zakon ,mi smo nekaj časa imeli kar dva , ko je katerega zmanjkalo na poti je kar prav prišel.... Kar se pa O tiče, glede na to da smo mi enega naredili še zadnji dan M (pri rjavem izcedku, 5 dan) se kar pridružujem da je kadar pač je [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] mi imamo vse spakirano, vse čaka v avtu samo še na odhod [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|