najlepše risanke za naše otroke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ekolina -> najlepše risanke za naše otroke (12.6.2013 16:03:04)

čebelica maja, barbapapa, baltazar, bojan, ...

katere so še lepe, ker te nove niso za nikamor[sm=smiley29.gif]

orchid -> RE: najlepše risanke za naše otroke (12.6.2013 18:41:24)

Naši otroci pa imajo najraje risanko Mia, jo imamo na kabelski Total tv na Minimax... In je res prijetna risanka. Cartoon je pa res šatala - tam so pa res agresivne risanke.

Lp,

matkica -> RE: najlepše risanke za naše otroke (12.6.2013 18:43:31)

smrkci,modri dirkač,...

orchid -> RE: najlepše risanke za naše otroke (12.6.2013 18:45:12)

Ja, smrkci... Ko sem bila še čisto majhna, sem imela najraje dve risanki Risar Bojan in Tommy & Jerry... :)

ekolina -> RE: najlepše risanke za naše otroke (12.6.2013 18:48:43)

pat in mat sta tudi dobra! [sm=smiley36.gif]

monniq -> RE: najlepše risanke za naše otroke (13.6.2013 8:30:28)

Pri dveh letih je pri nas zakon Pujsa Pepa [sm=smiley36.gif]

Rosi* -> RE: najlepše risanke za naše otroke (13.6.2013 8:46:12)

Pri nas je zakon Gasilec Samo, Lokomotivček Tomaž, tudi Mia, pa seveda Franček. [sm=smiley36.gif]

nyna84 -> RE: najlepše risanke za naše otroke (13.6.2013 8:49:40)

Vsako jutro so na pop tv risanke, in našima puncama (5 in 9 let) so vse všeč. Vikend program risank je pa katastrofa.

angelika nsteee -> RE: najlepše risanke za naše otroke (13.6.2013 11:33:48)

a je to, pojoča travica, baltazar, smrkci

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.6.2013 19:50:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.6.2013 19:52:13)

DeVilla -> RE: najlepše risanke za naše otroke (13.6.2013 23:32:18)

Pri nas komaj čakamo na Lovce na zmaje na Pop Otu... [sm=smiley36.gif]

metuljčica87 -> RE: najlepše risanke za naše otroke (14.6.2013 6:24:21)

Pujsa Pepa, Franček, mojster Miha, gasilec Samo, Florijan, čebelica Maja, Pika Nogavička, lokomotivček Tomaž ...

ekolina -> RE: najlepše risanke za naše otroke (14.6.2013 8:34:39)

se kdo spomni tiste o človeškem telesu...kako se bele krvničke bojujejo z virusi...vse je tako lepo razloženo.si res želim, da bi imeli to risanko za našo hčerko.mogoče vsaj naslov v angleščini?

pupika199 -> RE: najlepše risanke za naše otroke (14.6.2013 19:03:22)

Pujsa Pepa, Franček, mojster Miha, gasilec Samo, Florijan, čebelica Maja, , lokomotivček Tomaž ,mia, traktor tom,uki,...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.6.2013 13:34:16)

šrimpf -> RE: najlepše risanke za naše otroke (16.6.2013 17:35:16)

ekolina, te risanke dobiš v konzorciju (pa verjetnoše kje), je trinajst delov, en pa stane 2,23€. tega sm js ful nakupla za razna darila, ker je res fina risanka.

pujsa pepa, stari deli nodija, lokomotivček tomaž, bacek jon, palček david, smrkci, pingu...to se pri nas gleda [sm=smiley1.gif]

ekolina -> RE: najlepše risanke za naše otroke (22.6.2013 22:23:36)

hvala, umbriano in šrimpf! [sm=smiley20.gif]

wayra -> RE: najlepše risanke za naše otroke (22.6.2013 22:38:03)

uuu.. pa Jakec in čarobna lučka- to smo ful gledal

http://risanke.blogspot.com/2009/07/jakec-in-carobna-lucka.html

mateyka -> RE: najlepše risanke za naše otroke (22.6.2013 22:40:18)

sem prejšnji teden pogledala sinhroniziranega Gruffala (Zverjasec) in je [sm=smiley27.gif]

wayra -> RE: najlepše risanke za naše otroke (22.6.2013 23:01:57)

Samo Zverjasec je pa kar dolga ne..?

No takšnih je pa še kar nekaj: A Bug's Life, AntZ, Astro Boy, Bee Movie, Bolt, Brave, Brother bear, Despicable me, Dragon hunters, Everyone's hero, Flushed away, Happy Feet, Home on the range, Hotel Transylvania, How to train your dragon, Ice age, Igor, Kung Fu Panda, Legend of the guardians, Madagascar, Mars needs moms, Meet the Robinsons, Megamind, Monster house, Open season, Over the hedge, Rango, Ratatouille, Rio, Robots, Sammys Adventures, See food, Shark tale, Surf's up, Tangled, The ant bully, The incredibles, The ugly duckling and me, The wild, Toy story, Up, Valiant, Zambezia.

sem šla kar po abecedi na HD pogledat.. Aja pa odvisno koliko imaš stare otroke, drugače so pa vse fajn.[sm=smiley20.gif]

mateyka -> RE: najlepše risanke za naše otroke (23.6.2013 12:54:39)

IZVIRNO SPOROČILO: wayra
Samo Zverjasec je pa kar dolga ne..?

20 minut. definitivno ni dolg kot recimo Monsters Inc, in ostali animirani filmi.

wayra -> RE: najlepše risanke za naše otroke (23.6.2013 19:56:52)

Jp, imaš prav. Eni imamo zgleda fetiš na risanke,[sm=smiley36.gif] pol imamo pa takle..

carbene -> RE: najlepše risanke za naše otroke (21.8.2013 11:29:19)

Pri nas (skoraj 2 leti stara hčerka) gledamo povečini le zadeve na YouTube (fajn so kakšne (sicer povečini ameriške) poučne risanke in pesmice, kjer se otroci učijo o barvah, oblikah, živalih, črkah, številih itd. - škoda, da ni tega več oziroma sploh kaj v slovenščini). Slučajno smo naleteli na rusko (!) serijo Maša in medved. Sicer nobeden od nas ne govori rusko [sm=smiley36.gif], ampak nekaj malega se razume, itak pa je (odlična!) animacija takšna, da ni težko razumeti zgodbe. No, ta risanka je zdaj veliki hit - hčerka obožuje medveda, tista punčka je pa kot ona. [sm=smiley36.gif] In naša punca se tako smeji, čim se kaj razbije, pade na tla ipd. in se zelo vživi v dogajanje. Škoda, da ni več delov, ker smo jih že vse večkrat pogledali. [sm=smiley36.gif]
Sicer pa hčerka na YouTube rada gleda še mačke, pse, letala in kače. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: najlepše risanke za naše otroke (21.8.2013 12:08:15)

IZVIRNO SPOROČILO: carbene

Pri nas (skoraj 2 leti stara hčerka) gledamo povečini le zadeve na YouTube (fajn so kakšne (sicer povečini ameriške) poučne risanke in pesmice, kjer se otroci učijo o barvah, oblikah, živalih, črkah, številih itd. - škoda, da ni tega več oziroma sploh kaj v slovenščini).

no, to mene zanima. ker bi rabila za mojo punco. imamo zelo dobro serijo v švedščini (5 mravelj je več kot štirje sloni) in bi rada nekaj podobnega v slovenščini.

ampak res!! ali kdo mogoče pozna kako slovensko serijo, da bi bila podobno poučna? [sm=smiley1.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>