MTFP -> RE: Isce se Ronja... (13.6.2013 8:11:41)
|
Moj sin nikoli ni bil navdusen nad risanjem. V vrtcu ze od delec prepoznam njegovo risbo, saj je ponavada vsebovala dve do tri cacke. No pred kratkim si je pa sam izbral pobarvanko, in ceprav na zacetku ni naredil nic oz je bil pobarvan cel list z cackami, je po slabih 14 dneh zacel barvati in to od crte do crte, celo sliko. sem bila kar presenecena, nic ni slo cez, ne vem od kje tako hitro taka sprememba, in po tistem je celo narisal sliko, in to sliko ki je imela pomen, oz. se je videlo kaj je narisal. Niso bile samo cacke, kot pri enoletniku. Ne vem od kje cez noc taka sprememba in ali je to vpliv pobarvanke ali ne, samo na zacetku ko mu ni slo, in sem mu pomagala, se je zelo poglobil v slikice iz pobarvanke, razmisljal,.... Res ne pravim, da je vse to zaradi pobarvank, ampak po drugi strani, ko razmisljam, saj tudi pri pobarvakah na nek nacin deluje domisljija, vsaj ko izbira kak bo predmet, no res manj kot pri samostojnem risanju, ampak mislim na da v mejah normale oz. v kombaniciji z risanjem pa res ne more ne vem kako skodovati... no zarnkrat smo se odlocili, da se ne gredo v pec [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|