katniss -> Novi znanci in bolani otroci (12.6.2013 10:20:34)
|
Drage mamice, rabim vas nasvet. Ne zivim v Sloveniji in je na trenutke kar tezko z ustvarjanjem nove mreze poznanstev. Imam nekaj beznih kolegic, ki imajo otroke vendar so tukaj 'vsi zeeellooo zaposleni' oziroma zivijo tako, da stvari do potankosti planirajo za en mesec vnaprej (tudi enostavne kavice recimo). Problem se nekako pojavi, ker ena izmed teh kolegic vedno zeli pripeljati svojega otroka na obisk, ki pa je stalno bolan. Ko je bil moj sin star 3 tedne, je prisla na obisk kljub temu, da je njen otrok (8 mesecev) vecer pred tem imel visoko vrocino in se zjutraj zbudil z izpuscaji (verjetno sesta otroska)... Na sreco mojemu sinku ni bilo nic, ampak jaz sem bila vseeno zelo jezna ampak sem nekako to pozrla ze zaradi tega, ker bi rada imela vsaj kako kolegico (hja zdaj vidim, da je to zelo slab razlog..). No, danes sva bili spet dogovorjeni za kavo in sprehod pa sem na sreco videla njen facebook status, kjer razlaga, da mora z otrokom kasneje k zdravniku, ker ima vnetje uses. Halo?! A meni pa tega ne bi povedala?![sm=zmeden.gif] Sem ji lepo poslala sporocilo, da najino srecanje danes odpade. Torej predlogi, kako ji na lep nacin dopovedat, da nimam interesa se druzit z njo, ce je njen otrok bolan? Ne da bi zelela sina zavijati v vato, ampak je star sele 3 mesece in mislim, da bo cas za 'zbiranje' virusov in bolezni se itak prisel.. Ima kdo kaksno podobno izkusnjo? Rada bi ohranila poznanstvo ampak se mi vedno bolj dozdeva, da bo tole z bolanim otrokom vecji problem, kot pa sem si mislila. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|