Prenova RR foruma (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


issuesolver -> Prenova RR foruma (12.6.2013 9:00:45)

Pozdravljene nosečke!

Nekatere že veste, večina še ne ... do konca leta bomo "končno" prenovili Ringarajine forume - novi bodo modernejši, vam prijaznejši in s precej več možnostmi uporabe (npr. privatni forumi). Ker ste ve tiste, ki boste te forume uporabljale, bi vas rad prosil za pomoč pri načrtovanju, tako da bodo čim bolj prilagojeni vašim potrebam in željam. Ste za?


Tokrat me zanima naslednja stvar:
Del novih forumov bo tudi časovnica, kamor si boste lahko označevale pomembne dogodke skozi nosečnost (in kasneje skozi prva leta otrokovega življenja). Zanimajo me vaše ideje za te "pomembne" dogodke. K vsakemu "pomembnemu dogodku" boste lahko po želji pripele tudi fotke in besedilo. Torej, kateri so po vašem nosečniški trenutki, vredni beleženja, vredni spomina?

V naprej se vam zahvaljujem za sodelovanje. Vsakega predloga bom vesel in vsakemu bom poskusil najti prostor na časovnici.


LP do naslednjič, IS




benika -> RE: Prenova RR foruma (12.6.2013 18:42:47)

Sicer nisem nosečka, ampak vseeno:
-pozitiven test
-potrditev nosečnosti in prvi UZ
-nuhalna
-morfologija





issuesolver -> RE: Prenova RR foruma (12.6.2013 23:24:48)

Benika hvala.
Očitno veš več kot vse ostale nosečke skupaj, he he.

Še katera? 170+ ogledov, pa nobene dodatne ideje?

Dvomim, da so tile 4 milestoni vse, kar je omembe vredno v nosečnosti. Kaj pa recimo "povedala staršem", ali pa "sobica pripravljena" itd. Kar vam pade na pamet.
Predstavljajte si, da si enkrat v prihodnosti zaželite osvežiti spomin, kako je bilo, ko ste bile noseče recimo z vašim 1. otrokom ... spomini na katere trenutke, bi vam kar najbolj živo pričarali to obdobje? Recimo "izbrala ime"!

Kaj še drage dame?




Stran: [1]