Nepremičninski davek (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Teyy -> Nepremičninski davek (11.6.2013 21:58:06)

Kaj menite o novem napovedanem nepremičninskim davkom?

Seveda menim da ni ravno pošteno, da ljudje sedaj plačujejo različne višine davkov (NUSZ....), v nekaterih občinah pa jih sploh ne plačujejo. Ampak po novem bi večina plačevala več. Se pravi, da se jim gre samo zato, da čimveč spet poberejo od ljudi. Pa poslovni prostori bi bili obdavčeni po 0,8 %. Že sedaj jamrajo, da naše gospodarstvo komaj preživi, kaj bo pa potem. Poleg tega pa še razmišljajo ali bi nepremičnine versih skupnosti tudi obdavčili ali ne. Kaj so pa oni tako posebnega, da bi potrebovali protekcijo?

Ponosna mamica -> RE: Nepremičninski davek (12.6.2013 6:42:41)

Brrrr, me kar zmrazi ko slišim za ta novi nepremičninski zakon....položnice se lahko zvišajo tudi za 10x. Še mal, pa nam bo od plače ostalo res samo za kruh pa mleko, stara oblačila bomo krpali, vodo zajemali iz vodnjaka, ob večerih pa brali (stare) knjige ob svečah (ker za položnico za vodo in elektriko ne bomo imeli), kaj si bodo še namislili, samo da oni lahko dobijo mesečno "skromno" plačo in dnevno kosilo za ceno štruce kruha, ki jo mi navadni državljani plačamo v trgovini.

poli* -> RE: Nepremičninski davek (12.6.2013 8:28:50)

Narobe svet... nimam drugih besed... [sm=smiley13.gif]

AnaLJ -> RE: Nepremičninski davek (15.6.2013 20:07:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Teyy
Kaj menite o novem napovedanem nepremičninskim davkom?

Izračunala sem, da bo višji od sedajšnjega NUSZ. Ker istočasno moja plača ne bo višja za to razliko, mi vse skupaj seveda ni všeč. Ampak ker ima takorekoč cel svet ta davek, mislim, da je nesmiselno, da se kjerkoli in komerkoli pritožujem.

Stran: [1]