tattoo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

v3sn4 -> tattoo (11.6.2013 19:32:59)

mene pa zanima kdo je najboljsi v delanju tatujev .. bi ga imela [sm=smiley27.gif]

kje ste si ga ve dale delat,seveda tiste ki jih imate [sm=smiley1.gif]

belibeli -> RE: tattoo (11.6.2013 19:37:21)

jaz ga ne bi, me je strah samega procesa - imam nizek prag bolečine...

v3sn4 -> RE: tattoo (11.6.2013 19:43:00)

hehe [sm=smiley36.gif]

Ma jaz upam da me nebo bolelo ko bom sla.. [sm=smiley9.gif]

Doll -> RE: tattoo (11.6.2013 20:04:13)

IZVIRNO SPOROČILO: v3sn4

mene pa zanima kdo je najboljsi v delanju tatujev .. bi ga imela [sm=smiley27.gif]

kje ste si ga ve dale delat,seveda tiste ki jih imate [sm=smiley1.gif]

In v katerem kraju? Ali misliš za celo Slovenijo?
belibeli: sploh ne boli tako kot si predstavljaš [sm=smiley1.gif]

v3sn4 -> RE: tattoo (11.6.2013 20:08:04)

ma glej, ni panike, sam da mi vredu naredi.. [sm=smiley1.gif]

Doll -> RE: tattoo (11.6.2013 20:17:41)

Ti kasneje na zs pošljem,ker reklame ne smem delati.
Pa še poceni je

v3sn4 -> RE: tattoo (11.6.2013 20:22:50)

superca ti sam poslji !! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kaj ti ga mas? pa je bolelo, no ce ga mas seveda :D

denmegy -> RE: tattoo (16.6.2013 10:17:55)

Mene tudi zanima tattoo. Če lahko še meni pošlješ kontakt.
Kaj pa cena? Vem, da je odvisna od velikosti - npr. dve črki tko mal zviti na notranji strani roke nad dlanjo?

Celesty -> RE: tattoo (16.6.2013 21:00:41)

IZVIRNO SPOROČILO: belibeli

jaz ga ne bi, me je strah samega procesa - imam nizek prag bolečine...

Jaz sem že kar nekaj časa želela imeti tattoo, pa nisem zbrala poguma, dokler nisem dobila od staršev bona in mi ni preostalo drugega, kot da grem in naredim. Na koncu sem se samo še smejala sami sebi, ker sploh ni bolelo, parkrat je malo piknilo, a nič hujšega, tako da se da preživeti ta proces :)

dreamhorse -> RE: tattoo (17.6.2013 13:36:58)

Bolečina tatuja je odvisna od mesta, kjer se dela... jaz imam štiri.. najbolj boli na predelih kjer je kost, na zapestju nič, križ tudi kar precej, ampak problem je v tem, da se bolečina ob koncu izdelave ne neha, pač pa takrat šele začne... tatu je potem treba nekaj časa pridno negovat, da se lepo in pravilno zaceli.
kako dolgo, pa je spet odvisno od mesta in velikosti. Pa še opozorilo... ponavadi se ne konča pri enem... tetoviranje te zasvoji :)

LuLu -> RE: tattoo (17.6.2013 16:05:44)

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

ampak problem je v tem, da se bolečina ob koncu izdelave ne neha, pač pa takrat šele začne...

Pa še opozorilo... ponavadi se ne konča pri enem... tetoviranje te zasvoji :)

Za prvi del teksta bi rekla, da se sploh ne strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bolečina se neha, takoj, ko neha pikati z iglo. Kar se mi zdi dobra prednost takih bolečin.

Drugi del teksta pa ja, naslednji dan sem hotla po novega.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Rešilo me je to (in še me rešuje) da nimam do konca izdelanega motiva.

dreamhorse -> RE: tattoo (19.6.2013 13:44:09)

Lulu, žal se sama ne morem strinjat, imam enega na križu, na lopatici, pod kolkom al kak naj to rečem in na zapestju...
Na zapestju ni bilo sile niti po tem, pri ostalih pa ja. Res da ta bolečina, pekoč občutek ne traja dolgo, dan dva mogoče... da ne omenjam potem srbenja itd.. Ampak ni mi žal, in tudi jaz bi že novega, pa počasi zmanjkuje platna. :)

nyna84 -> RE: tattoo (19.6.2013 15:28:24)

Kako vam pa gre skupaj tattooji in služba? A vam to sploh ni važno, ali si jih dajete na taka mesta, da se ne vidi?

zelda35 -> RE: tattoo (19.6.2013 20:04:22)

jaz imam tri....se pa strinjam dreamhorse, najhujše je serbenje[sm=hudicek1.gif] vsi ostali postopki same tetovaže so za vdržat[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: tattoo (19.6.2013 20:45:30)

pa počasi zmanjkuje platna. :)

Spet se ne strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

dreamhorse -> RE: tattoo (20.6.2013 13:04:55)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

pa počasi zmanjkuje platna. :)

Spet se ne strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jaz se tud ne strinjam, ampak moj tak pravi... da imam že itak preveč :)

dreamhorse -> RE: tattoo (20.6.2013 13:06:21)

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Kako vam pa gre skupaj tattooji in služba? A vam to sploh ni važno, ali si jih dajete na taka mesta, da se ne vidi?

To je moja privatna stvar, in tako, kot v službi nimajo pravice spraševat, kdaj planirate bit noseči, jih moji tatuji ne brigajo... Sicer so na takem mestu, da niso ravno vidni, ampak se čisto požvižgam na to, kaj si kdo misli...
Tatu ni več tak tabu, kot je bil včasih...

Julija08 -> RE: tattoo (20.6.2013 16:21:24)

Jaz sem ga šla delat k Johnu....http://www.tattooator.com/

z izdelkom sem zelo zadovoljna, z njegovim odnosom malo manj....samo to je bilo pred 12 leti...takrat drugih skoraj ni bilo v SLO...ampak na njegovo delo nimam pripomb...je bilo pa kar drago ;);)

Stran: [1]