Kako oblečt mulce (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

benika -> Kako oblečt mulce (11.6.2013 15:50:26)

Tiste, ki ste se poročile poleti in že imele otroke...kako ste oblekle otroke za ta dogodek? Dolge hlače, kratke hlače, srajčka, kravata...? Pri nas bo punči v oblekici, za fanta pa pojma nimam kaj naj jima kupim.

nyna84 -> RE: Kako oblečt mulce (11.6.2013 16:02:14)

Za fanta predlagam dolge tanke hlače, srajčko s kratkimi rokavi, lahko tudi kravato - se bo počutil čisto odraslo [sm=smiley1.gif]

Za deklice pa sploh ni problem - kakšna lepa oblekica, pa je. Mi smo naši tamali (4,5 let) za obhajilo starejše sestre kupili tak kompletek: http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Girls/Minis/Kollektion/Kleider, Outfits & Sets/103063/1, na vrh je imela pa tako jakno: http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Girls/Minis/Kollektion/Jacken & Mäntel/95024/2, samo v nežno zeleni barvi. Res je super zgledala. [sm=smiley1.gif]

Izabelina -> RE: Kako oblečt mulce (11.6.2013 16:09:42)

tamala bo fuuuul luškana... ti boš tut ekstra lepa... komi čakam družinske fotke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Shorty_ -> RE: Kako oblečt mulce (11.6.2013 17:03:30)

Jaz bi jima dala kako luškano srajčko s kratkimi rokavi, pa tričetrt hlače. Nisem glih za te odrasle stile pri oblačenju otrok.

ajataja -> RE: Kako oblečt mulce (12.6.2013 13:34:16)

Naš je bil star 2 leti ko sva se midva poročila in je imel take frajerske kavbojke ,srajčko sem mu pa dala šivat isto kot je imel ati pa belo kravato zraven ,tako da od pasu navzgor sta bila z atijem ista in je zelo lepo izpadlo.

Hope2 -> RE: Kako oblečt mulce (12.6.2013 14:33:59)

Naš je bil lani na poroki oblečen v kratke temno modre-skoraj črne hlače (nekje pod koleni se končajo), zgoraj srajco z dolgimi rokavi, ampak sem mu rokave zavihala in zapeglala (se je odločil da bo ta srajca in pika) in kravata (obvezno po njegovi želji). Čevlje je imel črne superge z belimi črtami- da j eohranil svojo nagajivost in otroškost. Nič nisem komplicirala, cunje iz c&a in h&m, pa je vseeno bil za naslovnico[sm=smiley36.gif].
Osebno pa meni ne potegnejo iste cunje-barve, kot starši. Nekako je otrok vseeno otrok, ima svojo osebnost, pašejo mu lahko druge barve, se bolj epočuti v drugačnih cunjah. Poleti je vseeno vroče in naj bo vsaj otroku udobno in v cunjah, v katerih se super počuti[sm=smiley1.gif]

malaMravljica -> RE: Kako oblečt mulce (12.6.2013 17:48:55)

Nas sinek pa je bil zadnjic na birmi od bratranca v svetlih lanenih hlacas, beli srajci in rumenem brezrokavniku ter modri kravati in modrih bolj sportnih cevljih, ki so ze bolj lepe superge no. Lep.

nusi -> RE: Kako oblečt mulce (12.6.2013 20:51:09)

moj nečak je imel 3/4 hlače, srajco in metuljčka, pa en tak na pol športen rekelček za k hlačam, star je bil 3,5 pa ful luštkan za pogledat.

Stran: [1]