Doll -> RE: legofer !?! (11.6.2013 19:51:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina majcenic Tudi jaz ne vem zakaj mora bit nekdo tako sarkastičen kot je lahko ta DOLL!1.Pisala sem z velikimi tiskanimi,ker mi je tako ostalo in nisem niti gledala na tipkovnico!2. od kdaj pa si ti strokovnjak za internetno pisavo.Ljudje pač pišemo kot pišemo.Mislim,da ona moje pisve ni nič razumela kot kričanje tako kot ti.In 3. glede na mojo starost in da imam zdaj že drugega otroka in prvemu bi morala dajat železove kapljice,ker so mi tako v posvetovalnici povedali in sem mu raje dajala ta hippov sok iz rdečega sadja!Pa do sedaj še ni bil nikoli slabokrven pa bo letos star 18 let!Ti če pa ne veš,da se blato nam vsem obarva glede na vsebnost mineralov in vitaminov,ki jih zaužijemo pa to ni moj problem in ne blati tega kar ne veš!Še čisto vedno se je otrokovo blato,ki je prejšnji dan jedel zelenjavo ali sadje ,ki vsebuje veliko (Fe) železa in se je le-to vezalo z vitaminom C obarvalo na temno skoraj črno!In ne ni res,da lahko vsebnost železa dviguješ samo z umetnimi železovimi preparati,ampak ga lahko tudi s sadjem,zelenjavo in seveda z drobovino,ki je polno železa!Pa lep dan želim še naprej!!!![sm=zmeden2.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Če ne veš bontona pri svoji starosti,mislim,da ne bo pomagalo očitno niti da ti kdo pove kajne :) Jaz ima lep dan ,za tebe pa to žal ne morem rečt [sm=smiley1.gif] Mogoče ti bo jutri
|
|
|
|