Anonimen -> RE: uvajanje kosckov (15.7.2013 12:20:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spet jest Jaz sem svojemu sinčku začela uvajati gosto hrano že takoj 1. dan, ko je dopolnil 4 mesece. Nikoli mu nisem ničesar pasirala, samo pretlačila z vilico. Če je bilo pretrdo (npr. korenček, jabolko...), pa sem dala samo za nekaj minut v krop (toliko, da sem lahko pretlačila). Nikakor pa npr. jabolka nisem nikoli skuhala do konca, saj je potem izgubil okus in ga ni več maral. Pri hranjenju nisem imela nikoli težav, nikoli se ni davil in tudi jedel je vedno z veseljem. Sedaj ima 2 leti in je res priden, kar se tiče hrane. Je praktično skoraj vse. Tako sem jaz pri starejsi delala in pri 9ih mesecih je ze cist lepo jedla naso hrano, sam pac na manjse koscke narezano, vse bp ... pri tamlajsemu sem zacela vse isto, pa sok ... tamali je cist kontra, sam da zacuti koscke v ustih, se mu sprozi bruhalni refleks in gre vse ven ... tako da on je pa pri 9ih mesecih se skor cist na pasirani grani in jz sem cist nesrecna ... sem mu dala res okusno, socno in prav nic trdo lubanico v kosckih za probat pa je blo cez minutko ze vse na tleh ...
|
|
|
|