Valentina majcenic -> RE: Kako dolgo se že trudite (11.6.2013 17:33:14)
|
Dober dan!Midva sva se v prvo trudila skoraj pet let!Vmes med temi petimi leti sem imela jaz same ginekološke posege. Prvo je bila konizacija,saj sem imela prve spremembe na materničnem vratu,kar bi lahko pomenilo kdaj kasneje raka,potem pa se mi ti izvidi kar lep čas niso in niso hoteli izboljšat.Čeprav mi je moj G svetoval naj počakam z otrokecom dokler izvidi ne bodo super sva midva cel čas delala na tem,ampak ni in ni hotelo ratat.Na koncu je najprej šel on v antisterilitetno na pregled,meni so v tem času že diagnosticirali miom na maternici.Dal je svoje na pregled in je on bil popolnoma zdrav,seveda je bil čas,da se jaz odpravimna vse preiskave,ki jih moramo dat skozi,če želimo dobit tako zaželjenega otročka!No na koncu so pri meni ugotovili,da nimam samo enega moima ampak tri,tisti ta prvi je bil že velik 5 cm ostala dva sta bila malo manjša!Naročili so me na laparoskopijo,kjer so mi odstranili vse miome,med posegom ugotovili,da je bil moj levi jajčnik vkleščen med zrastke,pa seveda oba jajcevoda sta bila zamešena!Zaradi vkleščenosti mi sedaj levi jajčnik slabše deluje,mi je gospa doktor razložila in ker nisem več bila rosno mlada me je poslala na umetno oploditev oziroma strokovno (IVF metoda)!Hvalabogu,da imam kolegico,ki je med.sestra,da mi je prihajala dajat vse tiste injekcije,ker jaz sem glede tega po domače povedano (šajsa)!Peišel je težko pričakovan dan D in hvalabogu sem v prvo zanosila! Zdaj imava prekrasno sedemmesečno pupiko[sm=duda.gif],ki je najina največja sreča!Sva pa rekla,da bova poskusila še enkrat po naravni poti!Glede na to,da bom jaz stara letos 39,sva se pač tako odločila,da če nama pa po naravni ne bo ratalo na umetno več ne greva!Tako,da zdaj samo upam,da nama bo po naravni tokrat uspelo![sm=smiley13.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|