Bratje in sestre (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Shorty_ -> Bratje in sestre (10.6.2013 17:37:21)

Če smo že taste, tašče in starše obdelale. Tu je pa pri nas bolj zanimivo z bratom sva zelo povezana, s sestro pa sva sestri bolj na papirju[sm=zmeden.gif]

Pa vi kako se razumete s sorojenci?

pupika199 -> RE: Bratje in sestre (10.6.2013 18:01:22)

Ko so bili vsi doma smo se razumeli, zdaj pa ko imajo partnerke, pa je bol tako.
najlepša so odraščajoča leta, potem pa se spremeni, in škoda je, da ni več tako ko je včasih bilo.[sm=smiley13.gif]

lp[sm=smiley13.gif]

Katy78 -> RE: Bratje in sestre (10.6.2013 18:34:56)

Imam samo brata (sicer je moj polbrat vendar sva ves čas skupaj odraščala) in se razumeva več kot odlično. [sm=smiley1.gif]

josephine27 -> RE: Bratje in sestre (10.6.2013 18:36:23)

Jaz imam samo brata. Imava ok odnos samo nisva nekaj ful povezana ( verjetno je kriva razlika v letih). Živi še pri starših in ga zato večkrat vidim ko grem tja na obisk. Občasno tudi kam gremo skupaj. Kregava se ne, nisva pa ravno sorodni duši.

3jeMi -> RE: Bratje in sestre (10.6.2013 18:46:01)

Moja sestra je strela, moj brat je grom, če hočeš bit moj frend prkluč se na štrom...[sm=jezicek.gif]

ronja -> RE: Bratje in sestre (10.6.2013 19:32:58)

Imam brata in sestro in imamo zanimive odnose - starša pravita, da smo kot trije vektorji, ki določajo prostor - ne najdeš ničear, kar bi bilo skupno vsem trem (razen njijudveh:D). Vidimo se zdaj ne kaj dosti, različne okoliščine, sicer sta pa ok:).

Izabelina -> RE: Bratje in sestre (10.6.2013 21:10:46)

imam dva brata in sestro... z vsemi se razumemo vec kot odlicno, ker se vsi trije zivijo doma se vidimo,ko pridemo na obisk, itak pa so najbolj nori na moji puncki... (se mi zdi, da js kr mal odpadem zdej)...

je pa vecji "problem" bratova punca... jaoo, zarad nje vidim brata zelo malo (ko nista bila skupaj je prisel tut on na obisk veckrat) samo, ko da ona komando, da lahko... dve punci bolj "resni" je imel do zdej in obedve sta ga takooo komandirali, da sploh ne vem kako je lahko tok slep (ok zastopm zgodnja dvajseta pa zaljubljenost pa vse) ampak nooo... sm misnla, da ma hrbtenico, no vsaj meu jo je dokler ni spoznal teh frcafel... [sm=zmeden.gif] ampak nimas kej, potih si pac mislm svoje, ker drgac je deklca cist prjazna, sam komandira ga pa skoz... js pa navznotr zavijam z ocmi... [sm=smiley36.gif]

Rosi* -> RE: Bratje in sestre (11.6.2013 9:12:20)

IZVIRNO SPOROČILO: pupika199

Ko so bili vsi doma smo se razumeli, zdaj pa ko imajo partnerke, pa je bol tako.
najlepša so odraščajoča leta, potem pa se spremeni, in škoda je, da ni več tako ko je včasih bilo.[sm=smiley13.gif]

lp[sm=smiley13.gif]

Se strinjam.

benika -> RE: Bratje in sestre (11.6.2013 14:48:17)

S sestro se sedaj veliko bolj razumeva (odkar ne živimo več skupaj) kot prej.

ronja -> RE: Bratje in sestre (11.6.2013 15:02:46)

S sestro se sedaj veliko bolj razumeva (odkar ne živimo več skupaj) kot prej.

Enako.
Z bratovo partnerko se pa štekava boljš ko z njim:D

ajsek -> RE: Bratje in sestre (11.6.2013 15:37:29)

Vsaj ena svetla izjema med vsemi žleht svakinjami, ki brate kradejo :))

Ponosna mamica -> RE: Bratje in sestre (12.6.2013 8:07:51)

Moja sestra = moja najboljša prijateljica, najboljša teta in botra mojemu sinu, najboljša svakinja (tako pravi moj mož [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

Plus3 -> RE: Bratje in sestre (28.6.2013 20:36:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Pa vi kako se razumete s sorojenci?

Odlično in to od vedno. Vedno kot majhni smo bili kakor rit in srajca, in tudi sedaj smo ne le bratje/sestre, ampak tudi prijatelji. Tak odnos ima tudi moja mami do svoje sestre in bratov, oče je edinec. In tudi mojega moža so odlično sprejeli, ne le kot svaka, ampak kakor da bi bil od vedno del nas.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.6.2013 13:14:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Colt -> RE: Bratje in sestre (29.6.2013 16:29:14)

Mam bratca, sva enojajčna dvojčka, starejšega 4 minute. (redno sodeluje na RRu, ampak ma 6 različnih nickov ker mu je v službi pač dolgčas) Vsako sekundo ko se vidiva, izkoristiva za konstruktivno prcanje v glavo zaradi določenih različnih stališč, vendar na enak hardcore humoren (čimbolj black/utrgan) način. Kadar pa kardinalno zagusti, pa vem da premikam gore zanj in njegovo familijo!

patrino -> RE: Bratje in sestre (29.6.2013 22:12:21)

Sama sem tam na sredi nekje.Rodila sem se dvema človekoma, ki sta bila predenj sta se spoznala precej živahna. Vsak po svoji strani sta pridelala enega otroka, ko pa sta se našla pa skupaj še enega- mojo malenkost [sm=jezicek.gif] Tako da imam po mamini strani polbrata, po očetovi pa polsestro. Polbrat je starejši od mene 6 let, polsestra 2 leti. Polbrat je vse dokler ni šel študirat živel z nami, polsestra nikoli in sva imeli le bežne stike. Rezultat danes: polbrat je še danes do mene zlat, malček pokroviteljski ( kar gre mojemu dragemu včasih v nos) in je pravi big brather v pravem pomenu besede. Naučil me je plavati, voziti koli, z njim sem bila še čisto smrkava prvič na Triglavu, v Benetkah. Polsestra je malo manj kot tujka. Ni mi nekako zamerila v smislu, da je njen oče pri nas ( saj v resnici nikoli ni živel z njeno mamo), ni pa nikoli prišlo do nekega pristnega stika, čeprav sva hodili na isto šolo.

takotako -> RE: Bratje in sestre (29.6.2013 23:23:28)

Imam starešega brata, s katerim živimo skupaj v isti hiši.
Ne vem, pride teden ko se niti ne vidv, ker ful dela, samo če kdo kdaj rabi sva drug drugemu ta prva ki ga pokličeva. To že od nekdaj.
pustiva si dihat ampak se vseeno zelo dobro razumeva. lahko smo tud-in tudi smo- cel teden skupaj na dopustu. Pa včasih sploh ne vemo da je zraven.
Je pa mojim otrokom najboljši stric. Tako da zdaj k smo otroke pustil pri mojih na morju se je sin jokal za njim, ne za nama :).

dreamhorse -> RE: Bratje in sestre (8.7.2013 12:44:48)

Imam sestro... Delava skupaj, je moja najboljša prijateljica, zaupnica in vse, kar sodi zraven. Sva pa tudi 7 let razike...

LittleSun -> RE: Bratje in sestre (30.8.2013 14:46:42)

Jaz imam brata, sva črno in belo, dokler ni imel normalne punce sva hodila drug mimo drugega kot neznanca. Sedaj, ko pa ima družino se pa veliko družimo in smo si ok. Nisva si pa strašna zaupnika...še dobro, da ima fajn partnerko [sm=smiley36.gif]

Poka -> RE: Bratje in sestre (16.9.2013 10:03:49)

Imam polbrata, precej let mlajšega, ampak nimava skoraj nobenih stikov. Nimam nič proti njemu, sploh ni slab fant, je pa vedno padel pod nek vpliv in potem ugajal na neprimerne načine, zato me je mal strah kako se bo znašel. Da je tako, si ni kriv sam, ampak generacija pred njim... Imamo res čudne odnose v ožji žlahti, čemur je prispevalo nekaj oseb in ne moreš verjet kako je možno, da nekaj ljudi vse pokvari. Zavidam tistim, ki imajo res lepe odnose v družinah, res :) Pri nas ne da jih ni bilo, so bile generacije pred njimi, ki jih ni več, zdaj se mi pa zdi, da so te pozitivne vrednote pokopane z njimi... Upam, da se bo moj brat nekako našel, ker se mi ne zdi, da bi bil slab ali da bi bil tak materialist, do določene mere sicer je, ampak se mi zdi, da bo to prerastel.

banana_ana -> RE: Bratje in sestre (17.9.2013 18:14:50)

Jaz imam 6 let starejšo sestro in je sonček mojega življenja, res, tako rada k mam njo, verjetno ne morem met nobenga. Razumeva se super, skregale se nisva že od mojih srednješolskih dni, tudi v delikatnih stvareh vedno najdeva pot, brez zamer, krega in očitanja...sem ful vesela da jo imam! In vem, da je ona vesela, da ima mene.

Stran: [1]