avion -> Nakup oblek preko interneta (10.6.2013 16:17:38)
|
Pozdravljeni, Pred dnevi sem kupoval malo poletne garderobe. Ob ogledovanju srajc in podobnega, sem se spomnil, kako sem pred kratkim v Ameriki praktično enake majice (Tommy Hilfiger, ipd) kupoval po več polovico nižji ceni. Tako sem prišel na ideji, da zagotovo imajo pa tudi v ameriki spletni prodajo. Ni mi bilo potrebno iskati dolgo in že sem na internetu našel kar nekaj strani, kjer so produkti res več kot polovico cenejši. Je pa res, da je potem poštnine še kar nekaj. Vseeno pa na koncu na hitro kolikor sem gledal je razlika v ceni samo še 20-30% kar pa ni več ne vem kako veliko. Istočasno sem pa našel tudi določene strani, ki pa prodajajo iz Hong Honga, Indije, kjer pa so cene nižje, predvsem pa dostikrat sploh ni poštnine. Ali ima kdo kakšne izkušnje s takim nakupovanjem? Nekje sem slišal, da ti na carini lahko odprejo paket in če ugotovijo, da nekaj naj bi ne bilo originalno, lahko zaplenijo. Sicer na teh straneh piše, da so artikli originalni, vendar kaj to pomeni v praksi? Kakrneškoli informacije bodo več kot dobrodošle.
|
|
|
|