grašek
|
Hojla, Sem slišala nekaj pritoževanja, da bo treba kmalu v službo. No, jaz pa grem prvič - DANES. Tako je, Luna je stara 11m in 4 dni in to je to. Dopusta imam še ogromno, a v šoli se ga ne da koristiti med šolskim letom. Sicer pa že 14 dni delam kot nora in pripravljam evropske projekte, danes si bom prav oddahnila, ko oddam. Bom šla kar po soverinih temah. Sover - res upam, da bo malček zdrav. Saj bo. slikca123 - bila na Fuerti, doživela dež, da nam je skoraj avto odplavilo z enega surfaškega spota. In to v hipu iz nič. dojenje - v polnem razmahu, po virozi, ki jo je imela, se je malo razvadila, sedaj jo ponoči spet odvajam, ker pa spi na Montessori posteljici ob najini postelji (manj učeno. spi na jogiju na tleh v skladu z montessori načeli) - veselo zleze gor, potem točno ne vem,kaj se dogaja zobki - muke, muke za zgornji enki, vročina, dojenje non stop, slinjenje, da je kar od nje teklo, sedaj je ena že zunaj, druga še ne oblačenje - sem kupila eno jaknico v CA s tistimi DM popusti, pa zelo radi imamo flis jopice lethe - imava rojstni dan blizu, jaz 16.2., sem pozabila komentirati, ko si pisala, aja pa čestitke za poskus malčice, da sama pride do dedka in babice, mi imamo tudi take zadeve - če je soba od sestre odprta, šiba kot za stavo gibanje - je zgledalo, da bo hitro shodila, ker je vztajala ob opori in kobacala zgodaj (kobacala - 6,5, vstajala 7 m). Super kobaca in ima tudi svoj način premikanja, ki ga imenujem kolenčkanje - hodi po kolenih brez rok, je pa izredno spretna sama pride na posteljo in dol, dol s kavča čez stranico, plazi se pod stranicami stolčka za hranjenje, ko se mora zelo skloniti, res fajn ostali razvoj - ogromno razume, tudi bolj kompeksna navodila, mislim, da moja metoda učenja jezika res deluje, sproti jo še izpopolnjujem, kaže nekaj znakov, po enem letu pričakujem izbruh plazenje, kobacanje - sover, koliko je na tleh karla? poskušaj to povečati za začetek, sem prepričana, da ni krize in da bo kmalu sicer pa poglejte tole o razvoju jezika, še posebej http://www.youtube.com/watch?v=RE4ce4mexrUza ursonok in barbapapo, naši stari bajti. zdravje - mene je vrglo, pokašljujem za brez veze že en mesec, začenjam pa z resnejšim tekom ob jutrih, sedaj, ko bom zjutraj vozila hčerko na postajo, takoj sledi tek varstvo - kombinirali bomo z babico, večinoma pa bo moj koristil neplačan očetovski dopust - si želi okusiti to, sicer bi lahko že sedaj vpregli babici, morda jo še vpišemo v vrtec, če je v LJ. do konca marca (ali je?), samo zaradi točk za naslednje leto, sicer ni možnosti, da bi prišli noter Lepo se mejte, danes se še kaj oglasite!
|