slikca123
|
pozdravlejne punce, hmmmm, vikend se končuje in mene kar malo stiska...ni mi fajn spet ostat sama v tej megli, se mi zdi, da se mali ful hitro naveliča zaprtega prostora, jst pa tudi...nameravam v torek res na malo ulico... kljub temu da smo ostali v lj, smo vsak dan šli poiskat sonček, učeraj v bohinj (je 3f preveril tesnost svoje nove suhe obleke, celo na glavo je skoču s pomola), nazajgrede smo šli v picerijo, mi2 pojedla pico, mali dobil svoj obrok gh, tko da smo tud to že sprobali kako funkcionira...danes smo šli pa na dolenjsko, ker smo bli vabljeni na obisk (psihično naporen, ker je bil 3f-u obisk tečen, pa še avto so mu mal obutali na parkirišču, ampak udan v usodo se revež sploh ni protoževal ) peeby kar malo sem vam fouš vašga letenja v francijo...sem mislila, da greste z vlakom...no, mi boš poročala kako ste preživeli let, da se bom vedla pripravit za marca (čeprou bo takrat že ful drugače, vem)...držim pesti, da boš res imela dopust, ne dvomim, da se bo tvoj M. z veseljem "bahal" z malim arhiv slik joj, mi2 imava tud vse zmešano še...sva se tud en večer lotila, da izbereva tiste, ki jih bova dala razvit (sva se odločila, da bova kljub vsemu imela tud klasični album, v fizični obliki), pa nisva prišla daleč...foto album mi je zanimiva ideja (tašča si svojga pripravlja vsako leto), sama pa ne vem kako bi se ga lotila, da bi mi izgledal lep, s čistimi linijami in nenačičkan...peeby, z veseljem bom ob priliki pogledala tvojga oz. vašga... hojice, stajice joj, jst ne nameravam nič od tega...ne vem, mi ni ušeč... gh jst sem začela šele pred 14-timi dnevi s prvim obrokom - kosilo- in mi je v parih dneh zamenjal obrok...sam kljub temu ne nameravam še uvesti novega...kaj jst vem, naj se počasi privaja na gh...tud sama opažam, da če ga ne dobim lih na volji, kar s težavo nadomestiva cel obrok, rata siten in tečnari in hkrati odpira usta in je...jst imam teorijo, da otročički rabijo čas, eni več, drugi manj...tja do prve polovice januarja bom ohranjala samo kosilo, pol šele bom začela še z drugim obrokom gh - večerjo...tko da peeby, mal potrpljenja, mogoče kak obrok skenslaj in mu dajaj sam kosilo in še en obrok npr., pa bo mogoče boljše...sej je še majhen, eni začnejo nadomeščat obrok šele pri sedmih, osmih mesecih, tko da imajo še čas...pravzaprav so pridni tile naši ...tud meni se ponoči še zbuja za hranjenje, tko 2-3x na noč (pa ga samo dojim, sicer so pa tud ostale pisale, da se z uvajanjem gh za večerjo, ni bistveno zmanjšala lakota ponoči, kolikor sem jst sledila forumu)...hmmm, kako je s kokosovim maslom ne vem, sam po logiki ne bi smelo bit nič narobe, jst ga tud drugače uporabljam vsakodnevno pri kuhi, glede na to, da jakobu zaenkrat samo kuham, niti še nisem prišla do tega uprašanja... ursonok ja, čist nadležno zna bit tole hitenje in zavedanje, da vse ne bo šlo...kakorkoli, upam na jutrišnje čim manj stresno potovanje, tko do letališča, kot sam let...srečno sover no vidiš, to so pa tile plusi, če živiš nekje v "bregih"...zavidam sonček, res...uživajte dansas nam se je jakob prevrnil z vozičkom ured, ko je imel 14 dni...filmski kriki, ki sem jih izvajala so privabili celo sosedo na vrt, tresla sem se še pol ure in nisem mogla stat na nogah, šele ko sem se fajn predihala sem pršla tolk k sebi, da smo lahko šli do trgovine, kamor smo bili namenjeni...zgodilo se je pa tako, da sem v atriju pustila voziček nezabremzan na ravnini, da se razumemo (medtem ko sem skočila po čaj zame)...sem ga pa očitno pustila čisto na robu podesta in ko se je mali premaknil, se je prekucnil na travo čez cca. 10 cm visok robnik in se prevrnil...prepričana sem bila, da je mali pomečkan pod košaro, saj ni bilo nobenega joka...v resnici se je očitno mali samo skotalil na mehko travo in veselo spal naprej...verjetno ni treba posebej poudariti, da sva ga šla budit in preverjat če še čuti nogice in rokice itd., pa še pol dneva sem gledala če kaj bruha slučajno...ufff, ni prijetno ne...se pa zgodi vsakemu vsaj enkrat...tko, da si ni preveč za k srcu jemat, je pa res smotan občutek... nič...bo treba spat, ker je jakob iz dneva v dan zjutraj prej buden in čez dan iz dneva v dan manj spi... lahko noč oz. dobro jutro
< Sporočilo je popravil slikca123 -- 15.12.2013 23:20:10 >
|