Barbapapa77 -> RE: Junijke 2013 (23.7.2013 11:46:07)
|
Pozdravljene, polna luna je mimo, moje psihično počutje je občutno boljše [sm=bravo.gif] Prav nikoli nisem bila občutljiva na polno luno, zdaj je pa tole že tadruga, ki me je spravila čisto iz tira. Sm tudi rodila na polno luno, tko da očitno sem padla pod njen vpliv [sm=zmeden.gif] No, zdaj bom vsaj vedla, v čem je problem in se bom vnaprej pripravila na "težavne2 dneve, hehe. Pa mož tudi [sm=smiley36.gif] Poleg majhnega otroka pa rešujemo še stanovanjski problem - na kredit, seveda. Drugače pač ne gre oziroma če bi čakali, da našparamo, bi ga mogoče reševali čez cca. 20 let, takrat nam bo pa že vseeno, kje smo. Zdaj smo predaleč od vsega, v eno smer imamo do službe s postankom v vrtcu uro in pol, nazaj isto toliko in ne gre več. Preveč časa in denarja porabimo za vožnjo, domov prihajamo prepozno in preveč utrujeni. Tako da moramo malo spremeniti lokacijo bivanja, žal je sovpadlo rojstvo tamale in kupovanje nepremičnine. Katastrofalna kombinacija, ampak itak je vedno vse na kupu. In potem pride še polna luna, pol je pa mera polna [sm=jezicek.gif] Še sreča, da je Manca pridna - razen da se ne mara vozit sploh. Katastrofa, v lupinici zdrži največ 15-20 minut, potem se začne huronsko dreti in ne neha, dokler je ne vzameš ven. Tako da komaj komaj pridem do mojih staršev, brez da obe doživiva živčni zlom. Smo mislili septembra na morje, ampak do tja je 2 uri vožnje. Mislim, da bomo kr doma, nažalost, razen če se v enem mesecu čudežno odloči, da je vožnja fajn. Malo dvomim, sicer. Ursonok, ne študirala ne bom več. dokončala bom magisterij, ker se bom celo življenje počutila kot luzer, če ga ne, potem pa edino še kakšen jezikovni tečaj (enkrat bi rada znala rusko) ali klekljanje na stara leta. Dovolj je bilo formalnega izobraževanja. Se vidi, da je že 2 meseca stara, čez dan je budna kot čuk, noče več spati - če odpi 2krta po 2 uri, je že zelo veliko...Pa res je skoz lačna - posok rasti očitno. To je itak skorej non-stop, ko se eden zaključi, sledi že nov...
|
|
|
|