Lethe
|
Hey hey. Eno hitro javljanje. Je mala zaspala, sem spila kavico in zdaj vas berem. Za nami sta dve noči, ko se je 3x zbudila, se pravi na dobre 3 ure v 12ih urah spanja. No, sva pa zato včeraj in danes vstali po 9 30 enkrat Kri se še vedno pojavlja, ampak v manjših količinah in ne vedno, tudi pokaka se max. 3-4x dnevno. Na bolje torej gre, a še zdaleč ni dobro. Sover, ne vem kaj naj sploh rečem. Upam, da odkrijete krivca, v kolikor je to razlog za težave. Vem pa tudi, da to pomaga le delno, ker je še vedno treba vse uničiti in začeti znova. Res grozno Srečanje: A še katera, poleg niinii, ne more v torek? Morda bi lahko prestavile, če tudi drugim ustreza? Da nas bo čim več. Meni je vseeno kateri dan izberete. Bi vam morda ustrezala sreda? Katere pa pridete? V prihodnje bi se lahko dobile tudi kje izven LJ, meni je prav. Je pa težko najti lokacijo, da bi bila za vse nekako optimalna. Če bo katera za izlet v ZOO, se tudi priporočam Danes bom pekla kamutov kruh. Komaj čakam in se že prav veselim. Končno bo spet dišalo po stanovanju Sem že zadnjič kupila moko, polnovredno, danes pa še belo varianto. Je ravno v akciji v DM od Proorganike. Sem se odločila, da bom čez nekaj dni poskusila malo mleka, da vidim, če bo kakšna reakcija. Imam res zadosti te diete, ki nikamor ne pelje. Bom raje kaj nazaj uvedla, in če ne bo reakcij, dalje uživala in potem kaj drugega spet izločila. Da naredim nekakšno menjavo. Samo izločanje ne bo šlo več. Vikend v Kobaridu verjetno odpade, razen, če bomo šli jutri popoldne in potem v soboto domov. Takrat naj bi bilo že slabo vreme. Slikca123, si spraševala, koga imamo tam. Nikogar Kolega ima tam vikend, v bistvu kar hišo, v kateri je nekoč živel njegov dedek. Poleti je res super, se hodijo/mo kopat na Nadižo, kolesarit, hribolazit itd. Praviš, da hodite tudi v Medulin...v sosednji Ližnjan pa ne? Tam se malo bolj valovi delajo. Jooj, mogoče smo se pa res že kje kdaj srečali. Imaš morda FB? Bi šla stavit, da imava kakšne skupne kolege Neli81, za fitness. Tija01, od Holle vzorčna pakiranja AM imajo v lekarnah, vsaj v naši in še dveh v bližini. Imam tudi jaz enega na zalogi, če želiš, ti ga pošljem. Kot kaže ga ne bom potrebovala... Dansas, sem se še jaz nasmejala ob vaših filmčkih. Zadnji je res realen, prikazuje naše življenje Če si mogoče gledala Marley & Me, potem si lahko misliš, da imamo kar precej smeha in razburjanja. Da ne omenjam, da je naš pes hujši. Mi je pa zanimivo, sploh nič čudno, da je vsaj pol psov na posnetku, labradorcev Evo, še en podoben...http://www.pawbonito.com/compilation-of-labradors-being-awesome/ Vidim, da ste imeli težave po cepljenju Družinske zadeve: Pri nas je od nekdaj dokaj urejeno, v srednji šoli smo bili sicer kar naprej na bojni nogi, a sedaj smo super. Starša sta do naju z bratom nekako enakovredna, vsaj materialno, drugače pa do mene precej bolj zaščitniška. Sem toliko mlajša in še punca. On je lahko hodil okrog in ponočeval, jaz nikoli ipd. Kar se šolanja tiče sem pa obupna, priznam. Lena sem, enostavno ne morem biti pri miru, da bi se nečesa lotila in tudi zaključila. Zato pa nisem nikoli naredila faxa do konca, sem prej obupala. V bistvu je problem, ker je na vsaki smeri en kup meni blazno nezanimivih predmetov in me potem le-ti odvrnejo. Res mi (pre)hitro zmanjka motivacije. Mogoče pa še vedno niso odkrili smeri zame Že leta govorim, da enkrat bo treba...ah...ko bi vsaj vedela kaj. Sem pa delala vse počitnice v srednji šoli in potem ves čas študija in "študija", nato sem se redno zaposlila... To mi ni problem, rada delam, še posebno, če je raznoliko in aktivno delo. Sedenje v pisarni me je ubijalo. Po novem letu začnem lov na novo službo, upam, da bo kaj. Optimizem velja Še raje bi kar sama kaj začela, a to je še toliko težje. Stanovala sem do letos pri starših, potem sva si končno uredila stanovanje v pritličju. Sem sicer vsa leta varčevala in sva prišla skozi brez kredita, kar je super. Če ne bi imela možnosti doma, bi se morala zakreditirati za nešteto let ali iti v najem, kar pa meni ni bila opcija. Ja, bi bila za, če bi bile najemnine kaj nižje. Vsi primerjajo s tujino, kako tam skoraj ni lastniških stanovanj...oče ima kar precej kolegov iz Nemčije in Švice, pa so večinoma vsi v najemu. Seveda, plače imajo neprimerno višje, tudi najemnine so višje kot pri nas, a razmerje je čisto drugačno. Tam je najemnina npr. 1/5 plače, pri nas pa 1/2, poleg tega moraš večinoma tu vse sam urejat, popravljat... Ah, pustimo to. M prišel domov, čas za kosilo. Lepo se imejte.
< Sporočilo je popravil Lethe -- 6.11.2013 14:50:24 >
|