Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi vročinski val končno prihaja 11.6.2013 8:49:31
|
|
|
|
alenkica
|
moja dva sta vsa vesela, da bomo lahko postavili bazen, že komaj čakata. jaz pa hude vročine ne maram, do 27 st. čist zadosti :)
|
|
|
|
RE: Prvi vročinski val končno prihaja 11.6.2013 8:56:10
|
|
|
|
Siana
|
V Prekmurju spet dež, več dežuje kot sije sonce
|
|
|
|
RE: Prvi vročinski val končno prihaja 11.6.2013 10:16:57
|
|
|
|
rozilu
|
Vročinski val? Kje, kdaj, kako???? Jaz še vedno v flisu... pa zebe me, si grem skuhat kavo, še mleko bom pogrela, da se ne shladi preveč Sicer mi je blo ravno en dan to leto vroče - mislim da prejšnji četrtek. Pa še to samo na soncu, v senci zeeeeblo.
|
|
|
|
RE: Prvi vročinski val končno prihaja 11.6.2013 10:49:31
|
|
|
|
peshich
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Je bil ze cajt... ceprav imam ful rada poletne nevihte... In so mi trenutno temperature cist OK. Sam da ne boste javkali, ko bo kurlo na 35 in vec stopinjah, ker vas zaprem v hladilnik!! :D Točno tako BellaB. Se prav spomnim lani, kako nam je bilo vroče, smo klimo v 2 dneh izbrali, kupli, zmontirali in navili do konca, da smo preživeli v naši mansardi. Naj bo toplo, ampak ekstremi niso dobrodošli Čeprav imamo zadnje čase samo še ekstremne vremenske pogoje...
|
|
|
|
RE: Prvi vročinski val končno prihaja 11.6.2013 19:48:02
|
|
|
|
petruska
|
počasi se že segrevam, še malo manjka pa bodo baterije polne za nekaj časa
|
|
|
|
RE: Prvi vročinski val končno prihaja 12.6.2013 8:38:55
|
|
|
|
poli*
|
Mora bit sprememba, da bo lahko folk že čez 5 dni jamral na FB (in verjetno tut tu gor), da nooočee več vročine, da bi raje kakšen dan dežja, pa mal nižje temperature ipd. Vsako leto je ISTO!!! Pa saj vemo, da za dežjem posije sonce, kajne? Tut js sm še v flisu, a naj se zaradi tega pritožujem (kot da ni kaj drugega za razmišljati in početi)?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?