Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bančne kartice in tujina 10.6.2013 13:18:37
|
|
|
|
belibeli
|
vsekakor se je potrebno prej osebno dogovoriti, da naredijo zaznamek, v nasportnem primeru zanjo res kaj zatežit
|
|
|
|
RE: Bančne kartice in tujina 10.6.2013 13:33:17
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem v tujini in sem preden sem odšla, šla na matično enoto, dala naslov in pustila podatke (tudi email) prek katerega me lahko kontaktirajo in po potrebi pošljejo kartice (če se mi iztečejo). na zaćetku so jamral da je nemogoče, sam sem kr mal popenla da kako pa to drugi ljudje delajo, nisem edina ki gre v tujino za dalj časa madonca. no pol pa kr naenkrat, da če jaz krijem stroške pošiljanja v tujino (novih kartic) in jada-jada-jada - da ni blema. ja thank you; finnaly. tko da zdej je bp. svetujem da greš tja osebno in se zmeniš (tudi zase en kontakt vzemi, če boš mela ti problem, da veš koga poklicat/kontaktirat), če ne so ko ene zgublene kure..
|
|
|
|
RE: Bančne kartice in tujina 10.6.2013 13:45:25
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Kar me skrbi je, da so na moji banki rahlo paranoični in me kličejo za vsako sr*** - kakršnokoli plačilo preko neta v tujino ali preko paypala, da ne govorim, da so me lani 2x klicali v grčijo in 1x na japonsko (torej če res jest uporabljam kartico). Ta je pa huda. A dnevno preverjajo, kje njihovi komitenti porabljajo svoj denar?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?