|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akuponkutra v nosečnosti
10.6.2013 8:40:47   
anit6
Pozdravljene,

mene pa zanima če se je katera odločla za akuponkturo med nosečnostjo? Ali vam je res pomagala pri samem porodu? Kje jo izvajajo? Je samoplačniška ali jo lahko predpiše G?
Sama sem hodla na akuponkturo za glavol in je učinek res neverjeten. Zanimajo me vaše izkušnje.

Pozdravček user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Akuponkutra v nosečnosti
10.6.2013 21:35:22   
Claudia13
Sem slišala za to, ampak ne poznam nikogar, ki bi to poskusil...vem, da jo izvajajo nekje v okolici Maribora, mislim, da Ruše nisem pa 100 % prepričana, lahko se pozanimam, če si s tega konca :)

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2013 10:35:20   
radirka
Jaz sem slišala glede tega same pohvale, menda gre porod hitreje in precej manj boleče mimo.. :) Sama bom naslednjič zagotovo poskusila.

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu Claudia13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2013 17:46:02   
anit6
Jaz sem iz Posavja....bom pa sigurno probala tole....moram pa še vprašat, kdaj se naj bi začelo z izvajanjem.....No, do novembra imamo še malo časa :D

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2013 18:12:28   
radirka
začne se v 36.tednu s kuro.. msilim da je potem 1x tedensko, nisem pa prepričana.. :)

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2013 18:16:57   
anit6

IZVIRNO SPOROČILO: radirka

začne se v 36.tednu s kuro.. msilim da je potem 1x tedensko, nisem pa prepričana.. :)

Potem imam še 20 tednov časa :D po porodu vam pa poročam, kako in kaj user posted image

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?