Patricija32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Nakupovalne značilnosti kupcev so pa sledeče: takoj po zaključku šole junija pridejo najbolj pridni, kupijo kar je na zalogi, ostalo naročijo in prevzamejo, ko pride. Potem čez cel julij kaplja polovica, ki kupi, kar je na zalogi, ostalo prevzamejo, ko pride. Po dvajsetem avgustu je naval druge polovice, ki je prej čakala na zadnji trenutek, lezejo eden čez drugega, se prerivajo in dve uri stojijo v vrsti in vročini, vsi živčni in preklinjajo, ker določenih stvari ni več na zalogi . Po 1. septembru pa pridejo še tisti starši, ki so ali izgubili seznam ali jim je otrok dal napačen seznam (veliko je takih, ne vem, kako jim uspe) ali so pozabili, da se septembra spet začne šola . Aja, sem delala v knjigarni, zelo fajn služba, razen unih par dni na koncu avgusta . hehe tole si res dobro opisala! :):) Se strinjam, avgusta je največja gužva, zato je najboljše kupovat stvari že junija oziroma takoj ko je seznam. Potem imaš lepo mirno poletje in se ti ni več treba s temi stvarmi ubadat pa bit živčen po nepotrebnem. Sploh pa je super ker ima mladinska knjiga opcijo spletnega naročila, vtipkaš katera šola si in kodo naročilnice in se ti izpišejo potrebščine in lahko kar preko neta vse naročiš. Po mojih izkušnjah ena boljših opcij. Kar se tiče torbe, če je kvalitetna, res ni treba vsako leto kupit. Pomembno je hrbtišče in materiali, da jo otrok dobro in z lahkoto nosi in da ne začne kar takoj razpadat. Se mi zdi da je pri torbah kar precej pomembno katera znamka je, ker kakšne takšne kot je Target veš da so kvalitetne in da boš dobro kupil. Splača pa se pogledat tud komplete (torbe in potrebščine), ker ponavadi so na komplete kakšni popusti.
|