Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 11:37:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Nekaj mi napišite prosim... imam več informacij, ne vem kaj je zdaj res. Kdaj so popusti pri torbah? Res samo ta mesec ali se še kdaj do septembra pojavijo?
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 11:49:31
|
|
|
|
mojamura
|
starejši sin ima že od 6.r. isto torbo v jeseni gre v drugi letnik... tamlajši je pa torbo uspel demolirat v dveh letih...se pravi ko gre v tretjega v jeseni dobi novo torbo
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 12:02:12
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Nekaj mi napišite prosim... imam več informacij, ne vem kaj je zdaj res. Kdaj so popusti pri torbah? Res samo ta mesec ali se še kdaj do septembra pojavijo? Popusti kje?
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 12:13:21
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Nekaj mi napišite prosim... imam več informacij, ne vem kaj je zdaj res. Kdaj so popusti pri torbah? Res samo ta mesec ali se še kdaj do septembra pojavijo? Popusti kje? V trgovinah Za torbe
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 12:24:25
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Nekaj mi napišite prosim... imam več informacij, ne vem kaj je zdaj res. Kdaj so popusti pri torbah? Res samo ta mesec ali se še kdaj do septembra pojavijo? Popusti kje? V trgovinah Za torbe Ja ok, logično A ma to kar v vseh trgovinah - ne glede na znamko torb? Hočem reči , da je potem to vseslovenska akcija na šolske torbe, ko morajo vsi prodajalci znižati cene? Velja takrat akcija tudi na internetu? Sprašujem, ker nisem za to akcijo še nikoli slišala (še nikoli nismo kupovali šolske torbe, ker sta prvo torbo kupila nono in nona). Mari da res živimo v hribih.
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 12:45:13
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nyna, eh po eni besedici v tvojem zapisu sodec si doma kar v enih lepih hribih :-) Aha, ste se oglasile same take, ki imate letos zdelane torbe, vsako leto novo mi je bilo res cudno. Lulu, nisem nic cekirala ampak kaj pa kaksen mytoys.de za novo torbo? Oni imajo vedno kaj v akciji, pa prvi nakup ti zrihtam bon za 5 eur ce bi rabla.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 12:46:44
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Nyna, eh po eni besedici v tvojem zapisu sodec si doma kar v enih lepih hribih :-) Ja to pa itak
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 12:52:55
|
|
|
|
ajataja
|
Mi imamo dogovor da vsako drugo leto lahko imata novo torbo pa čeprav še ni uničena in potem stare podarimo naprej ker so še lepo ohranjene in so jih drugi otroci veseli...
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 13:04:03
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Ja ok, logično A ma to kar v vseh trgovinah - ne glede na znamko torb? Hočem reči , da je potem to vseslovenska akcija na šolske torbe, ko morajo vsi prodajalci znižati cene? Velja takrat akcija tudi na internetu? Sprašujem, ker nisem za to akcijo še nikoli slišala (še nikoli nismo kupovali šolske torbe, ker sta prvo torbo kupila nono in nona). Mari da res živimo v hribih. ne, ni to neka vseslovenska akcija slišala sem, da so baje zdaj popusti po trgovinah, in potem do septembra nič več. Meni se še nekam ne mudi s tem, in sem pričakovala še kasneje popuste. Zdaj pa me zanimajo izkušnje, ki ste jih imele prejšnja leta s tem, kdaj so kake akcije. Itak se vzorci ponavljajo Splet odpade. Nikoli nisem nič preko spleta kupla.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 13:06:17
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Lulu, nisem nic cekirala ampak kaj pa kaksen mytoys.de za novo torbo? Oni imajo vedno kaj v akciji, pa prvi nakup ti zrihtam bon za 5 eur ce bi rabla. Hvala, ampak, če je to samo preko spleta, ne hvala. Res nikoli nisem kupovala preko spleta.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 13:19:10
|
|
|
|
gsatalema
|
Mi smo ravno sedaj dobili , da za 8 raz. delovni zvezki stanejo 130€ + vse ostale potrebščine in torba (nahrbtnik).
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 13:29:28
|
|
|
|
zelda35
|
5. razred delovni zvezki 148 eur ma kje so še vse ostale potrbščine
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 13:32:06
|
|
|
|
Tippi
|
Kaj pa vem.Tako kot lani. 25 (recimo da bo max 30 eur) za cel komplet rabljenih učbenikov (kupuje na teh sejmih rabljenih učbenikov, ki jih je po sloveniji ful. Samo v ljubljani so ene trije). Potem pa se še kakšen najde, ki manjka, pa je dodatnih 50 eur. Pa še zvezke in kakšne prčkarije. Tam, ko potegnem črto, ene 100 eur. Aja, za 3. letnik to govorim Pač odgovorila na vprašanje
< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.6.2013 13:46:16 >
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 13:39:53
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda za srednješolko pa pojma nimam ,ampak sem skoraj prepričana ,da ne bo nič manj ko lani, po vsej verjetnosti več to pa je okoli 250e A dej, od kje tolk??? a nove kupuješ? ok. jaz nisem še vštela, če si kaj potem po svoje kupi, od svojega denarja. največ je blo v prvem letniku, potem smo pa to zreducirali na minimum.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.6.2013 13:42:47 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2013 13:46:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 14:40:53
|
|
|
|
nena m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mlajsi je dobil lani novo. rabljeno, ampak kot novo, ki bo brez problema vzdrzala še naslednje leto. p.s. še 1x hvala, nena m Me veseli, da vam je prišla prav. :) Očitno je bila dobra kvaliteta. Naslednjo je v pol leta bolj uničil.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 14:56:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ankica* hvala zatako izčrpen opis. Nek tak odgovor sem iskala ja
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 20:19:18
|
|
|
|
katipi
|
Pri nas bodo letos vsi štirje šli v šolo in me že nekaj mesecev boli glava od skrbi, kako bomo letos s stroški za šolo. Od januarja vsak mesec kupim nekaj šolskih potrebščin, da ne bo naenkrat tako visok strošek. Mislim pa, da bo vse skupaj kakšnih 500-600 evrov.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 6.6.2013 22:15:48
|
|
|
|
Patricija32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Nakupovalne značilnosti kupcev so pa sledeče: takoj po zaključku šole junija pridejo najbolj pridni, kupijo kar je na zalogi, ostalo naročijo in prevzamejo, ko pride. Potem čez cel julij kaplja polovica, ki kupi, kar je na zalogi, ostalo prevzamejo, ko pride. Po dvajsetem avgustu je naval druge polovice, ki je prej čakala na zadnji trenutek, lezejo eden čez drugega, se prerivajo in dve uri stojijo v vrsti in vročini, vsi živčni in preklinjajo, ker določenih stvari ni več na zalogi . Po 1. septembru pa pridejo še tisti starši, ki so ali izgubili seznam ali jim je otrok dal napačen seznam (veliko je takih, ne vem, kako jim uspe) ali so pozabili, da se septembra spet začne šola . Aja, sem delala v knjigarni, zelo fajn služba, razen unih par dni na koncu avgusta . hehe tole si res dobro opisala! :):) Se strinjam, avgusta je največja gužva, zato je najboljše kupovat stvari že junija oziroma takoj ko je seznam. Potem imaš lepo mirno poletje in se ti ni več treba s temi stvarmi ubadat pa bit živčen po nepotrebnem. Sploh pa je super ker ima mladinska knjiga opcijo spletnega naročila, vtipkaš katera šola si in kodo naročilnice in se ti izpišejo potrebščine in lahko kar preko neta vse naročiš. Po mojih izkušnjah ena boljših opcij. Kar se tiče torbe, če je kvalitetna, res ni treba vsako leto kupit. Pomembno je hrbtišče in materiali, da jo otrok dobro in z lahkoto nosi in da ne začne kar takoj razpadat. Se mi zdi da je pri torbah kar precej pomembno katera znamka je, ker kakšne takšne kot je Target veš da so kvalitetne in da boš dobro kupil. Splača pa se pogledat tud komplete (torbe in potrebščine), ker ponavadi so na komplete kakšni popusti.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 7.6.2013 9:49:51
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Nekaj mi napišite prosim... imam več informacij, ne vem kaj je zdaj res. Kdaj so popusti pri torbah? Res samo ta mesec ali se še kdaj do septembra pojavijo? Torbe imajo neke akcije in popuste povsod po malem. Malo več zdaj, ko kasneje. Sem pa lani skoraj doktorirala iz tega in ti povem fajn recept za nakup torbe, le malo je treba pogugat in potelefonarit; poguglaš in najdeš lanski katalog potrebščin (pišem za DZS, ker sem tam to super uredila). Pregeldaš ponudbo in si napišeš kode artiklov, ki te zanimajo. Pokličeš v najbližji DZS (ali pa tak, za katerega predpostavljaš, da ni toliko obremenjen). Poveš, da želiš preveriti, če imajo izdelek na zalogi in da imaš kodo. Vedno sem naletela na prijazne prodajalke in so mi razložile, da tega pri njih žal nimajo, na mojo pobudo, če lahko v računalniku pogleda, kje imajo (aja, še prej preveri za kakšen denar) v kateri trgovini pa še imajo. Tako sem lani dobila Actino torbo za 31 EUR (redna cena je okoli 60, se mi zdi), samo smo jo morali dvigniti v MB. Če bi dopuščala več možnosti glede motivov, bi jo dobila tudi bližje - punčkasto varianto so imeli v več trgovinah. Še za eno, ki je spraševala o torbah - torba našega prvošolčka je še vedno kot nova in jo bo zagotovo imel še vsaj 1 leto. Še hči ves čas pravi, da ako bo ona dovolj velika za v šolo, da hoče to torbo (gor je morski pes - obema ful všeč).
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 7.6.2013 10:01:58
|
|
|
|
ronja
|
Sploh pa je super ker ima mladinska knjiga opcijo spletnega naročila, vtipkaš katera šola si in kodo naročilnice in se ti izpišejo potrebščine in lahko kar preko neta vse naročiš. Po mojih izkušnjah ena boljših opcij. A daš link? Sem iskala na mladinska.com, pa nisem nič našla...
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 7.6.2013 10:38:09
|
|
|
|
nanka
|
Ronja, odtipkaj Emka, šolske potrebščine pa dobiš seznam.Sem ravnokar naročila za našo bodočo tretješolko. Pa še 5% popust je do 6.7.
|
|
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 7.6.2013 11:51:26
|
|
|
|
ronja
|
O, hvala, našla in dela. Žal še niso prejeli seznama od te šole, pravijo na emki, tak da back to sq. 1 .
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 7.6.2013 13:33:51
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: alda za srednješolko pa pojma nimam ,ampak sem skoraj prepričana ,da ne bo nič manj ko lani, po vsej verjetnosti več to pa je okoli 250e A dej, od kje tolk??? a nove kupuješ? ok. jaz nisem še vštela, če si kaj potem po svoje kupi, od svojega denarja. največ je blo v prvem letniku, potem smo pa to zreducirali na minimum. Tippi ja tolko! Učbeniki iz šol.sklada uporabnina je bila 45e, Dz v MK so bila tam okol 70e, potem pa itak torba, pa persnica,zvezki in potem vsa športna oprema, pa en profesor hoče oz. zahteva še tak pripomoček, drugi drugačen, tako da kar znese. Smo pa za nekatere pripomočke dobili položnico, nekateri pa so šli direkt v gotovini
|
|
RE: koliko vas bojo letos stale šolske potreb... 7.6.2013 23:03:05
|
|
|
|
urška
|
Mene pa nekaj zanima. Nekatere govorite o zelo visokih zneskih za delovne zvezke. Zdej pa ne vem, kako to da svet starsev na vasih solah potrdi tako drag izbor delovnih zvezkov? Moj sin gre jeseni v cetrti razred pa bodo delovni zvezki manj kot 60€. Je pa res, da nima nikoli dz za likovni in glasbo npr. Tudi za spoznavanje okolja ga do sedaj niso imeli. Mogoce bi bilo potrebno malo pritisniti na predstavnike sveta starsev, da ne otrdijo kar vsega kar si ucitelji zmislijo. Za naslednje solsko leto je najbrz ze prepozno, ampak za naprej je pa to dobro vedet.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?