|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamenjava dneva z nočjo!?!
13.9.2005 12:31:03   
Kety
Punce,...na pomoč!

Moj malček je na začetku ponoči jedel na 3 ure in smo bili čisto zadovoljni. Spat je šel okrog 23ih, se zbudil za jest okrog 3 in potem še ob 6:30.

Zdej bi pa jedel kar na 2 uri ponoči, podnevi mi pa spi tudi po 4 ure. Kaj naj naredim, da mi ne bo zamenjal dneva z nočjo (če ga še ni)!???? Ali naj ga podnevi zbujam in bolj pogosto dojim?? Mi pa tudi zelo veliko poliva, samo ne ponoči, samo podnevi!!

Hvala za odgovore!

LP kety
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zamenjava dneva z nočjo!?!
13.9.2005 14:30:18   
urška
men je tudi ponoči več jedel (dokler sem dojila) ampak to zato, ker ni dovolj pojedel. jaz sem namreč takoj ko se je priklopil zaspala in nisem pazila da se dovolj naje. on je pa tudi kmalu zaspal. potem pa čez 2 uri spet jok. sem pa pol začela sede dojit je bilo pa boljše, ker nisem jaz takoj zaspala in sem lahko tudi njega budila vmes.
ne vem kako je pri tebi...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zamenjava dneva z nočjo!?!
15.9.2005 9:54:54   
mišek
Pri nas smo že na začetku, nekako do meseca in pol zamenjali dan in noč-podnevi smo spali ponoči bedeli in jedli (bedeli tudi od 23 do 5 zjutraj). Kaj smo naredili-nič. Podnevi ga nisem zbujala, ker ga nisem mogla tako trdno je spal, se je sam zbudil na 3 do 4 ure za hranjenje, ponoči pa smo bedeli z njim in ga uspavali. Mi smo jasno razlikovali med dnevom in nočjo-podnevi je bil na ležalniku in spal, mi nismo šepetali ali hodili po prstih, normalno smo govorili in pospravljali, ..., ko pa je bil čas za spanje smo prostor zatemnili in hrup omilili na minimun. Drugega pri nas ni bilo za naredit. Otroka ponoči nisem omejevala pri hranjenju-hvalabogu da je jedel. Pri mesecu in pol pa se je situacija obrnila in danes nimamo več težav.

Lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zamenjava dneva z nočjo!?!
15.9.2005 10:41:19   
Kety
Mišek, mi počnemo isto. Še celo ropot sesalca ga podnevi ne moti , ko spi! No, sej pomoje ni zamenjal noči z dnevom, saj vseeno tudi ponoči spi. Danes je spal od 0:30 do 5ih zjutraj, ko je hotel jesti. Prej pa je zaspal ob 21ih in je spal do 0:00. Upam, da se bodo razmere umirile. Malo me je iztirilo to, ko mi nekateri govorijo, kako je njihov otrok že od prihodsa iz porodnišnice spal celih 12 ur ponoči. Pol si pa mislim, kaj delam narobe, da naš spi le po 4 ure skupaj. Ne bom se več obremenjevala. Če bo hotel jesti na 4 ure ponoči, bo pač takrat jedel. Saj sem itak doma in lahko podnevi z njim spim. Verjamem, da se bodo stvari same od sebe uredile!!


Hvala za odgovor!

LP Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zamenjava dneva z nočjo!?!
15.9.2005 13:32:11   
mišek
Jaz kar naprej poslušam kako drugim mamicam otroci spijo celo noč, pri nas sedaj smo stari 3 mesece ni bilo in še tudi sedaj ni tako. Moj sonček zaspi med 9 in 11 uro in se zbudi ob 3 uri, da ga nahranim, naslednjič pa se zbudi ob 5:30 do 6:30 ure, ga nahranim in zaspi nazaj do 8 ozr. 9 ure. Da smo spali celo noč je bilo do sedaj samo enkrat, ko smo spali do 6 ure. Kako drugim mamicam uspe da spijo njihovi otročki celo noč tudi jaz ne vem. Večja je verjetnost obstaja pri tistih otročkih, ki so hranjeni z adaptiranim mlekom, pri dojenih otrocih pa mislim da je ta verjetnost manjša.


Lp Mišek

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zamenjava dneva z nočjo!?!
15.9.2005 17:05:31   
Jessy
Točno to, mišek! Adaptirano mleko se dalj časa prebavlja, zato hitreje podaljšajo med obroki, dojeni pa so prej lačni.
Kety, saj si lahko čisto srečna, da ti spi po 4 ure skupaj. Meni Neja šele zadnjih nekaj dni spi več kot 3 ure skupaj, do hranjenja, prej se je pa tudi na 2,5 zbujala. Men se zdi, da mamice, ki pravijo, da celo noč spijo mislijo točno to, kot jaz, ki tudi pravim, da celo noč spimo, saj mi ponoči nič ne joka, ampak se le podojiva in spiva naprej. Nekateri imajo pač smolo, da svoje otroke večino noči prenosijo na rokah, ker jočejo.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?