iris1978 -> RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 (4.7.2013 15:31:07)
|
Pozdravljene punce, sicer vas redno berem , sodelovala pa sem v temi JAN - FEB. Čestitke vse srečnim nosečkam, tistim ki pa ni uspelo pa držim pesti za naslednjič. Aspera: lahko ti opišem najino izkušnjo. Nama je uspelo v 1. postopku v MB, z metodo IVF/ICSI (kot zgleda so kombinirali). S stimulacijo Diphelerine in Gonal sem pridelala 17 jajčnih celic, od tega je bilo nekaj nezrelih, nekaj pa se jih ni oplodilo. Vstavili so mi eno blastocisto (5. dan) in sem zdaj že v 21. tednu [sm=smiley1.gif] imava pa še dva pingvinčka v skrinji :-). Glede punkcije: moram povedati, da občudujem ženske, ki so jo prestale brez narkoze, saj je tudi meni že HSG bil boleč in neprijeten postopek. Torej je za mene narkoza bila prednost, če pa je ne želiš imeti, pa samo poveš. Osebje je zelo prijazno in vedo kaj delajo. Sicer izkušenj z ostalimi centri po SLO nimam, je pa res, da smo si ženske različne, ene bolj občutljive, druge manj in različno dojemamo te stvari. Držim pesti, da vam vsem, ki čakate plusek, čimprej uspe [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|