Barbi5 -> Stolček za hranjenje (29.5.2013 16:50:22)
|
Pozdravljeni! Če že kje obstaja tema, jo prosim prestavite! Tema se pa odpira z namenom, da bi mi svetovali kaj naj naredim. Namreč moja hčerka je stara 1 leto in še vedno jemo tako, da sedi na mojih kolenih. Je pridna in vse, a v stolčku za hranjenje noče sedeti. Če jo dam v njega, potrpi par minut in jo že moram vzeti ven. Imava pa stolček Lemi. Jaz mislim, da je problem, ker se precej poti. Poskusila sem že s pleničko, pa jo moti in jo vrže na tla... naj povem, da je stolček kot nov in nevem, ali ga naj prodam ali kaj, ker bi tako dobila le pol cene (če sploh toliko). Zdaj pa sem gledala druge stolčke in me zanima ali naj kupim kaj takšnega, da bo lahko sedela pri mizi, ker namreč problem tega stolčka je tudi, da ga k naši mizi ne morem čisto primakniti. Kaj menite o tem: http://www.mytoys.de/Babymoov-Babystuhlsitz-wei%C3%9F-gr%C3%BCn/Tisch-Stuhlsitze/Hochst%C3%BChle/KID/de-mt.ba.ca02.06.04/2265030 Ne me narobe razumeti, ni mi problem karkoli kupiti, ampak da se bom potem ukvarjala s prodajo, pa mi ravno ni, pa tudi denarja čez okno mi ni za metati. Je imel kdo podoben problem? Hvala za čisto vsak nasvet!!
|
|
|
|