Petka09 -> RE: naselje Sol Polynesia Umag (29.5.2013 18:10:38)
|
Mi smo bili v Sol Polynesii lani poleti. Imeli smo studio apartma (garsonjerco z manjšo kuhinjo in kopalnico. Oprema je res že čez 30 let stara. Čisto pa je bilo. Sicer tut niso bli glih neki presežki čistoče kar se tal tiče mogoče, ampak ostalo pa je bilo ok. Itak smo tja hodili samo spat ponoči (pa podnevi na počitek, ker je naša tamala takrat še spala čez dan). Tako, da meni je blo čist vseeno kakšna oprema je bila notri in glede tega nimam nobenih pripomb. Je pa krasno, ker je vse v borovcih, ogromno sence in se imaš res kje zadrževat čez dan. Zunanji bazen ob morju, ogromno dogajanja čez dan (igrala, tobogani, nek mini vrtec kjer animirajo otroke in je naša tamala tja hodila risat), zvečer otroški mini disko, karaoke. Z vlakcem smo šli v Umag itd... V glavnem, meni je to bil fajn dopust, ker sva si res odpočila. Hodili smo jest v jedilnico oz. restavracijo sredi naselja na zajtrk in večerjo. Vse super, hrane in izbire dovolj. Čez dan pa smo pojedli kak pomfri, čevape, pizzo.... Super je bilo, ker je tamala uživala, veliko sence in vonja po borovcih, tako da gremo letos spet. Pa sva sicer popotnika po duši in sva drugače pristaša Dalmacije ali pa tujine, videla dosti sveta... Ampak če potegnem črto, je to za en tak preprost dopust z otroci v redu lokacija.
|
|
|
|